Şimdi Ara

Türk Telekom’un port ücretine yüzde 67 zam kararı ertelendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türk Telekom’un port ücretine yüzde 67 zam kararı ertelendi
    Türk Telekom’un port ücretine yüzde 67 zam kararı ertelendiwww.ntv.com.tr
    Türk Telekom'dan 'internete zam' açıklaması
    https://www.ntv.com.tr/ekonomi/internet-zammi-2-ay-ertelendi,BJ_JRbGZdE6utB7AdQLTqA
  • Yanfo kullanıcısına yanıt
    Resmi enflasyon yüzde 54 şuan. Haftaya 65 civarı açıklanması bekleniyor.

• bamtrans kullanıcısına yanıt
    Zam yaptı müşteriler kaçıyor. :)

• telekom yönetımınde yıgıt bulut var.. zama nıye karşı çıkmıyor. acaba zamı o mu öneriyor.

• yokmu kardeşim bu zamlara dur diyecek biri bu ülkede 51 yaşındayım ben böyle soygun düzeni görmedim her gün zammı olur bu ne rezillik

• Ah şu dış güçler olmasaydı keşke.

• komando57 kullanıcısına yanıt

Bakın, T.Telekom'un avukatı değilim; yanlış anlaşılmak da istenmem.

Bu başlığı başından bu yana takip etseydiniz yapılan ve 1 Haziran'a ertelenen bu %67'lik zammın internet tarifelerini hepten %67 olarak etkilemeyeceğini anlardınız. Bu zam sadece T.Telekom'un kendi alternatif ISS'lerine (T.T. altyapısıyla hizmet veren NetSpeep, Milenicom, Turk.Net, Oris Telekom gibileri) tahsis ettiği portlara ilişkin ve internet paket fiyatlarını aslında belli bir bileşeni olan portlara ilişkin bir zam olduğunu ifade edeyim. Port demek donanım demek, ve bunlar da Dolar'la ithal edilen malzemeler.

Pazardaki domatesin fiyatına, marketteki unun, şekerin, makarnanın fiyatına daha canhıraş zamlar gelmekte. Akaryakıt ve doğal gazdaki artışları hiç saymıyorum. Yapabiliyorsanız, Dolar'daki artışı 2 yıl öncesine geri götürün bu port zamlanması da geriye gitsin!

Bilginize.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Asil sorun hepimizin olan Turk Telekom'un yillarca peskes cekilmis ve posasinin kalmis olmasi. Ronaldo'ya bile para yedirilmesi... Cristiano Ronaldo'ya! Bir telekomunikasyon firmasi ile Ronaldo'nun ne alakasi var kardesim!? Birakin ekonomiyi falan. Bu peskes cekilen paralarla kiyak gibi altyapi yapilirdi, dunyanin en iyi altyapisi olurdu belki de... Hizmet bunlarla olur, araplara peskes cekilerek degil.

Ama bizim millet anlamaz, ben burada istedigim kadar yazayim yandan yemisin biri cikip ihalari sihalari kiskaniyorsun degil mi? der... Der mi? Der.

• sabaha bırakmışlar.

• Zamma bak sen

• Türk Telekom’un port ücretine yüzde 67 zam kararı ertelendi
  • Bu iktidar tam bir ahmak ama ona hala oy verenlere ne demeli zira denizde boğulmaya ramak kaldı durmak yok hala vermeye devam diyoruz....Türk Telekom’un port ücretine yüzde 67 zam kararı ertelendi 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.