Şimdi Ara

Türk Telekom un verdiği VDSL modemde hız sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Türk Telekom bunu bildiğinden dolayı Artık FTTB veya FTTH çekiyor Ben 2 yıldır şikayet ediyorum ve bütün müdürleri felan topladım en son binamıza fiberoptik projesi çizdiler ama genede 200 metre aşağıdaki saha dolabı değişmedi.

Bizim yakınımızdaki 1 km ötedeki santralin bütün cihazları değişti eski cihazlar başka yerlerde kullanılacakmış ve tivibu için ekstra 4 tane eski sunucu tuttular.

Türknet YAPA sistemini santrale getirdi.

Türknet ile giriş 40 ping iken Türk Telekom'da Yurt dışı ping 40 fark ortada yeni cihazları kendi abonelerine bağlıyorlar eski cihazlara ise Süperonline , Vodafone gibi sağlayıcılara bağlıyorlar.

Türknet ise kendi sunucusunu getirdi fakat belli dandik doğru düzgün ne ping iyidi nede hızım bu kadar basit.

16 dairelik binada sadece ben Vdsl hizmeti alıyorum ve hızım 18 mb civarında geziyor gerisini siz düşünün.

Fiberoptik projesini inşallah onaylarlarda adam gibi internet kullanırız ilk gelsin 100 mb internete yükselteceğim

• NitroNos kullanıcısına yanıt
    Aslında yatırımlarda FTTC'nin payı biraz daha arttı. Ancak nasıl bir yol alır yatırımlar belirsiz zira Vodafone'nun ne yapacağı önemli eğer yayılma kararı alırlarsa Türk Telekom FTTB/H payını arttırmak zorunda kalır.

Şunu da yazayım 2010'da Türk Telekom yapılacak fiber yatırımları ile 2015'e kadar (tarihte hata olabilir) tüm internet hatlarının yarısını FTTH olarak düşünmüşlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bem 1 gun once vdsl kullaniyordum modem adsl ye gecti vdsl devre disidir diyor sebebi ne olabilir

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    en azından güzel vdsl hızları verseler. komşum vdsl alırsın ama sana 1 mbpse verirler dedi. şaka gibi ya. portda yok.
  • SKRlllEX kullanıcısına yanıt
    Bölgede bir arıza ya da bakım olabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.