24 aylık bağlantıyı taahhüt etmeniz durumunda kampanya dahilinde seçilebilecek 2 paket var.Her iki paket için deortak şartlar şunlar: -Her tarife için bu kampanya geçerli. -2 aylık ücretsiz bağlantıda kota aşım ücreti alınmayacak. -Abonelik 24 aydan önce iptal ettirilirse modem parası + 2 aylık ücretsiz olan bağlantının ücreti + ektradan kaç ay kullanıldıysa onun ücreti alınacak. -24 ay içinde ilk 2 ay tarife değişikliğisözkonusu değil daha sonra ücret talep edilmeden tarifenizi değiştirebilirsiniz. -Aktivasyon ücreti alınacak.Sanırım 29 YTL idi. -Kampanya süre sınırlaması yok, stoklara[modem stokları] bağlı imiş sanırım süre.
1.Paket:Kablolu modem hediye[Airties, Zyxel ya da adını hatırlamadığım bir marka, o an hangi marka mevut ise o marka modemi veriyorlarmış] + 2 aylık ücretsiz bağlantı
2.Paket:Kablosuz modem hediye[Marka ve ayrıntılar hakkında bilgi sahibi değilim.]
Smile ADSL ya da Garanti Bankası Kampanyası ile karşılaştırıldığında bana daha cazip geldi sanki.
önceki kampanyanın aynısı değil mi bu
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
emin olmamakla birlikte önceki kampanyada aktivasyon ücreti alınmıyodu [bu kampanyada alınıyo] bunun biraz değişiği idi diye hatırlıyorum.Bi de önceki kampanya 23 nisan a kadar mıydı neydi bi süre sınırı vardı diye hatırlıyorum.
Çok iyi bilen bilgilendirsin yanılıyorsam
quote:
Orjinalden alıntı: deepimpact2007
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
emin olmamakla birlikte önceki kampanyada aktivasyon ücreti alınmıyodu [bu kampanyada alınıyo] bunun biraz değişiği idi diye hatırlıyorum.Bi de önceki kampanya 23 nisan a kadar mıydı neydi bi süre sınırı vardı diye hatırlıyorum.
Çok iyi bilen bilgilendirsin yanılıyorsam
Anlaşıldı bunlar 2007yi böyle geçiştirecekler.
Kablosuz modem vermeleri iyi olmuş smile adsl almaktansa ttnet alırım
evet Turktelekomun ki daha avantajlı gibi
kendi sitesinde böyle bir açıklama göremedim sadece 24 ay aboneliğe cuzi bir indirim yapmışlar orda gözüken
Diğer kampanyaların aynısı, fark yok. Arkadaşın dediği gibi 2007 böyle geçer ve gider !
Diğer kampanyadan farkı , bir opsiyon olarak kablosuz modem tercih edebiliyor olmanız..
quote:
Orjinalden alıntı: GtMaster
Kablosuz modem vermeleri iyi olmuş smile adsl almaktansa ttnet alırım
ya bağlantı hızı berbat olduktan sonra kablosuz modem verse ne olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme