Şimdi Ara

Turk Telekom Xiaomi cihazı tanımıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
15.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam band 20 desteğ yoktur cihazın bu yüzden çekmez banka telekom baz istasyonuna uzaksanız band 20 verir. Turkcell çoğunlukla band 3 kullandığı için en uygun operatör bu xiaomiler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 8 Plus aldık.
    Bir kaç gün 4.5 g çekmedi.
    Telekomu arıyoruz teker teker anlatıyoruz ama anlamıyorlar.
    Son aramamızda hallettiler.

• Turk Telekom Xiaomi cihazı tanımıyor!

Hocam bende çalışıyor sorunsuz mi8

• Arkadaşlar bu sorunların hepsini yaşamış biri olarak olayı size özetliyim. Cihazı 4.5 g görmesi neden önemli operatörün: 4.5gli hediye kampanyalardan faydalanamazsın mesala, haftalık silsüpürde 4.5gli değilse cihaz günlük 100 mb internet bile verir ama 4.5gli ise cihaz bazen 5 gb bile veriyor hediye, diğer bir mevzu 4.5glilere özel internet ek paketleri satın alamıyorsunuz... Cihazın neden öyle görünmesini istiyoruz çünkü bu haklardan mahrum kalıyoruz..

Diğer mevzu ise, sorun türk telekom kaynaklı değil, özelmüşteri hizmetleri ile görüştüm elleriden gelen her şeyi yaptılar.. Bir arkadaş cihazı farklı tel gibi kaydediyorlar demiş ama otomatik sistem taramalarında tekrar sıfırlanıyor 3-5 gün sonra. Tek çözüm ithalatçı firmanın imeileri topluca operatörlere işletmeleri bu da bazen uzun zaman alıyormuş 6 ay falan gibi...

Bende aynı dertten muzdaribim, Mi Max 3 aldım, ek internet paketi alamıyorum. Artık ithalatçı firmanın insafına kaldık bekliyoruz. Eşime de aynı hafta Mi A2 lite aldım onunkini tanıyor mesala sıfır problem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caruhe -- 21 Mart 2019; 23:2:7 >

• A2 lite kullanıyorum çift hat takılı Turkcell ve turktelekom ikisinde de aynı şekilde 4,5g görmüyor sadece 4 g. Ugrasmadim böyle idare ediyorum
    Turk Telekom Xiaomi cihazı tanımıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebvural -- 22 Mart 2019; 9:39:46 >
  • müşteri hizmetlerini aradım dalga geçer gibi bizde bir sıkıntı yok btk ile alakalı diyor belki 1 ay sonra gelebilir sizin gibi aynı durumu yaşayan müşteri çok diyor. 4.5g den faydalanacağınız zaman başka telefona sim kartı takip öyle ürün ve hizmetlerden fadalanin diyor

• Turktelekomda En sonunda oldu bu seferde Turkcell de olmuyor müşteri hizmetlerini aradım Xiaomi telefonları desteklemiyoruz diyor. Online işlemlerde Xiaomi marka telefon niye satiyorsunuz dediğimde sadece satıyoruz şu an için işleminizi gerceklestiremiyorum diyip duruyo.

• arkadaşlar aynı problem bende de var. türk telekom şirket hattımda internet bitti, işimden dolayı internet benim için önemli. ek paket almak istediğimde " cihazınız 4.5 g uyumlu değildir." diyor ve paket alamıyorum. cihazım redmi note5 pro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliconn -- 15 Mayıs 2019; 9:23:28 >
  • aliconn A kullanıcısına yanıt
    4.5G uyumlu bir telefona hattını tak,gir online işlemlete paketi al simkartını çıkar telefonuna tak.
    Xiaomi Turk Telekom uyumsuzluğu konusunda yazılacak çok şey var. Olay Turk Telekom fanlığı falan değil,bir telefonu ithal eden bir firma gerekenleri yapacak kardeşim. Burası muz cumhuriyeti değil. Ben getirdim,garanti verdim demek bütün işlemleri hallettin anlamına gelmez. Xiaomi'nin Türkiye operasyonu ne olduği belli değil,bizzat kendisi mi garanti veriyor,taşeron firma mı kullanıyor,kendi servisi var mı? Eline yüzüne bulaştırdı. Huawei gibi çalışmak çok mu zor. Türkiye'de ürün satmak istiyorsan Samsung gibi,Huawei gibi,LG gibi gerekenleri yapacaksın. Türkiye mi sana uyacak sen mi Tütkiye'ye uyacaksın. Turk Telekom mu sana ayak uyduracak, sen mi Turk Telekom'a ayak uyduracaksın. Türkiye pazarına giren markalar araştırmasını yapıp ona göre uyumlu cihazlarını getiriyor. Yok sen ben Turk Telekom'u iplemiyorum dersen O da seni iplemez. Telefonunu alan kişiyi magdur etmek istemiyorsan gerekenleri yapacaksın.
    1.) Band çeşitliliğini arttıracaksın. Bu telefonlarda olmazsa olmaz bir özelliktir. Neredeyse bütün bandları desteklemelidir. Desteklemiyorsan satma kardeşim.
    2.) Cihazların Imei işlemlerini tek tek hallet öyle satışa çıkar.
    Merdiven altı firma gibi çalışma.

• Valla turkcell hattımı da okumuyor 128 kb olduğu için. sıkıntı yaşıyorum ne yazık ki. iki telefon kullanmayayım diye aldım ama ne yazık ki hala iki telefon kullanıyorum. xiaomi' de de böyle sorunlarla karşılaşıyorum. neyse teşekkür ederim.
    Hattını 4g destekli başka telefona takıp alabilirsin
    Ben size özel yazmadım,genele yazdım çünkü çok mağdur olan var. Yazık insanlara. Xiaomi'nin üstüne düşeni yapmamasından kaynaklanıyor. Yazımda da anlattım:Burası muz cumhuriyeti değil,prosudurleri yerine getirecek. Merdiven altı firma gibi çalışmayacak. Getirdim ucuza satıyorum alan alır demek olmaz. Ben de Black Shark 2 almak istiyorum ama almıyorum bu sebepten.

• Arkadaşlar sorun çözüldü.

Telefona gelen son güncelleme 10.3.2.0 ile bu sorun ortadan kalktı. Artık hem üstte 4.5G yazıyor hem de Telekom telefonu tanıyor uygulamasında Redmi Note 6 Pro olarak 4.5G aktif şekilde gözüküyor.

Baglantı hızı da 5 - 6'lardan 25'lere kadar çıktı.

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Hadi gözün aydın
  • Benzer sorun Samsung note 9 cihazında var nasıl halledebilirim?

• JessieJ J kullanıcısına yanıt

Sim kartı taktığında afad mesajı gelmesi lazım geldiyse tanır gelmediyse tanımamıştır.

Sim kartı başka cihaza takın afad mesajı geldiğinde note 9a takın

Hat yeni açıldıysa 2.günden sonra deneyin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.