Merhaba malum uzaktan eğitim için internet başvurusu yaptım ama port olmadığı söyleniyor. Bu durumda olan veya sonrasında internet bağlayan arkadaşlar varsa süreç hakkında bilgi verirse bizde bilgilenmiş oluruz
vdsl+adsl port yoksa birisi nakil veya abonelik iptal ettirmesi veya turk telekom yeni dolap koyması veya vdsl kartları değiştirmesi lazım
port yoksa internet de yok
smart0201
kullanıcısına yanıt
Benim süreci beklemem mi lazım yoksa birşey yapabilir miyim bu şekilde olması biraz saçma port yoksa internet yok slogan olmamalı...😊
Türk Telekomu aradım port olmadığı söyleniyor ama sizin yolladığıniz linkte olduğunu görüyorum
AYINTAP999A
kullanıcısına yanıt
turk telekom 20 tane port bırakıyor nakil ve diğer ıspler için
altyapı yoksa 200gb lık 129 tl ye magnet alabilirsiniz. altyapı geldiğinde ise magneti bırakıp sabit internet kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Geçici bir çözüm ama işinizi görür sanırım.
Nisan ayından beridir ben de port bekliyorum. Sözde tt ekibi projesini yapmış, planlamış yeni saha dolabı koyacaklarmış. Her aradığımda 2-3 ay içerisinde olacak diyorlar. Hala bekliyorum. Çok sıkıntılı bir durum.
Müşteri hizmetleri bana 3 veya 24 ay bekleme süresi var diyor dalga geçiyor zannettim ama baya baya ciddiymiş ne diyeyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme