Şimdi Ara

Türk Telekom yeni abonelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba malum uzaktan eğitim için internet başvurusu yaptım ama port olmadığı söyleniyor. Bu durumda olan veya sonrasında internet bağlayan arkadaşlar varsa süreç hakkında bilgi verirse bizde bilgilenmiş oluruz

• vdsl+adsl port yoksa birisi nakil veya abonelik iptal ettirmesi veya turk telekom yeni dolap koyması veya vdsl kartları değiştirmesi lazım

port yoksa internet de yok
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Benim süreci beklemem mi lazım yoksa birşey yapabilir miyim bu şekilde olması biraz saçma port yoksa internet yok slogan olmamalı...😊
  • İl müdürlüğüne gidip durumu görüşün.
  • AYINTAP999 A kullanıcısına yanıt
    şuradan bakın port var mı diye
    https://altyapisorgu.netspeed.com.tr/
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekomu aradım port olmadığı söyleniyor ama sizin yolladığıniz linkte olduğunu görüyorum
  • AYINTAP999 A kullanıcısına yanıt
    turk telekom 20 tane port bırakıyor nakil ve diğer ıspler için
  • altyapı yoksa 200gb lık 129 tl ye magnet alabilirsiniz. altyapı geldiğinde ise magneti bırakıp sabit internet kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Geçici bir çözüm ama işinizi görür sanırım.
  • Nisan ayından beridir ben de port bekliyorum. Sözde tt ekibi projesini yapmış, planlamış yeni saha dolabı koyacaklarmış. Her aradığımda 2-3 ay içerisinde olacak diyorlar. Hala bekliyorum. Çok sıkıntılı bir durum.
  • Müşteri hizmetleri bana 3 veya 24 ay bekleme süresi var diyor dalga geçiyor zannettim ama baya baya ciddiymiş ne diyeyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.