Şimdi Ara

Türk Telekom Yepyeni Tarifeler (Faturalı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom Yepyeni Tarifeler (Faturalı)

Türk Telekom’dan Yepyeni Tarifeler!

Türk Telekom Mağazalarına gelerek, www.turktelekom.com.tr'den veya Türk Telekom Online İşlemler üzerinden online başvuru yaparak Yepyeni Tarifelere gelin, ayda 33 TL'den başlayan fiyatlarla GB'larınızı harcayın!

Tarifeler kapsamında e-dergi kullanım hakkınız ve uygulamada geçerli sınırsız internetiniz bulunmaktadır. 

Ayrıntılı bilgi için; TIKLA

Fiyatlar çok can yakıcı cinsten olmuş, özellikle 10 GB 44 TL yazısını görünce çok şaşırdım.

Sizin de yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat konusunda artık Turkcell ile yarışıyor. Bu fiyatlara abone kazanması eskiye nazaran daha az olur bence.

• Olmamış Bu Tarifeler.. 👎

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telekomun Ceo'luğuna tosuncuğu mu getirdiler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokbiloz -- 26 Ocak 2021; 1:28:8 >
  • Yinede yüksek
  • 15 gb cidden fiyati yuksek olmus.

• bu telekomcular yalan dolan 8gb efsane bitmişti onlineden geçebilcek hiçbir tarife yok arıyorum bir 10gb 60 lira çektiler bir 15gb prime 120 çektiler adamlar bildiğin mal bimcelle geçtim şimdilik bir operatör gelsede defetsek telekomu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki ay önce turktelekom a geçtim, ilk sosyal 10 selfi paketini yaptık bu ikinci ayda 57 TL ye oldu diyor, varmı sebebini bilen?

• Bir sene önce 20 GB 45 liraydı.

Şimdi 10 GB 45 lira olmuş.
  • Kazık.
  • Hangi dönemde yaşıyoruz anlamıyorum ki, şu fiyatlar hakikaten rezaletten başka bir şey değil. Bundan 10 sene önce 3G interneti döneminde bile paketlerde hem daha çok internet vardı hem de fiyatlar daha uygundu, şimdi ise yüksek veri kullanan uygulamalar yanında bu paketler ve fiyatları tam bir fiyasko. Yazık yani bu milleti ne kadar sömürecekler daha bilmiyorum. Türk Telekom Yepyeni Tarifeler (Faturalı) Türk Telekom Yepyeni Tarifeler (Faturalı) Türk Telekom Yepyeni Tarifeler (Faturalı) 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.