Şimdi Ara

Türk Telekom yerine Net GSM'e geçiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet tüm operatörlerden netgsm yönüne sms atabilirsin.. heryöne kampanyandan düşer.. ben android uygulamalarını kullanıyorum,kendi operatörümü artık neredeyse kullanmıyorum, görüşmelerimide yapabiliyorum netgsm aboneliğim üzerimden sabit ücret vs yok..-
  • android uygulamaları varmış indirdim denedim. taa bi zamanlar aldığım bi hesap vardı onunla test yapıyım dedim. mesaj attım arama yaptım arama aldım mesaj aldım. çokta hoşuma gitti. fiyatları filan gayet mantıklı geldi. Türkiye sabitlerin dakikası 5 kuruş ceplerin dakikası 9 kuruş, Almanyanın dakikası 3,8 kuruş. Sudan ucuz . başlıklı sms atabiliyor olmakta ayrı bi güzel oldu
  • Arkadaşlar buradan adsl hizmeti alan varmı 8 Mbps'e kadar 12GB 34 T interneti çok kullanan biri değilim bu tarife çok uygun geldi bana nasıl buradan hizmet alacaz
  • Arkadaşlar, süperonline fibere geçmek istiyorum. Netgsm abonesi olsam nasıl olur ?
    İyi oluyormu kalitesi ?

ADSL ile netgsm çok iyi değil doğrusunu söylemek gerekirse
  • evde ki telefonlara sabit ücret geldi,alsın şimdi telekom bakalım kime satacak şimdi ev telefonlarını
    bende üç tane ev telefonu vardı dükkanımın dahi iptal etdim bu sabit fatura yüzünden hem bu net gsm sabit telefonu direkt cep telefonuna yönleniyor dükkan da veya evde olmasan da cebine geliyor çağrı.
    yaşasın rekabet kurulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcmemo1

evde ki telefonlara sabit ücret geldi,alsın şimdi telekom bakalım kime satacak şimdi ev telefonlarını
    bende üç tane ev telefonu vardı dükkanımın dahi iptal etdim bu sabit fatura yüzünden hem bu net gsm sabit telefonu direkt cep telefonuna yönleniyor dükkan da veya evde olmasan da cebine geliyor çağrı.
    yaşasın rekabet kurulu.

normal ev telefonunuzu mu netgsme aktardınız? Herhangi bir ücret ödüyormusunuz netgsme sabit olarak?
  • NET GSM'e telefon ve faks numaralarımı taşıdım, kendilerinden de ayrıca yeni telefon ve faks numarası aldım.

Hem taşıdığım hatlarda, hem de kendilerinden aldığım hatlarda çok problem var.
    CİDDİ SORUNLAR YAŞIYORUM: ANLAMIŞ BULUNUYORUM Kİ NET GSM'İN ALTYAPISI HAZIR DEĞİLMİŞ. Faks alamıyorum. Çekilen 10 faksın 1 i geliyor veya hiç gelmiyor. NET GSM ALTYAPI VE TEKNOLOJİMİZ MÜSAİT DEĞİL DİYOR AMA BUNU SATIŞ YAPARKEN SORMAMA RAĞMEN HİÇ BİR SORUN YAŞAMAZSINIZ DEMİŞLERDİ.

ÇÖZÜM ÜRETEMİYOR. YAPICI VEYA İYİ NİYETLİ YAKLAŞMIYOR.

MAĞDUR OLDUM, MAĞDURİYETİM DEVAM EDİYOR. NET GSM DÖNÜŞ BİLE YAPMIYOR. HİÇ İLGİLİ DEĞİL..

NET GSM'İ DÜŞMANIMA TAVSİYE ETMEM!

"DÜNYA İLE İLETİŞİMİMİ KOPARTMAK İSTİYORUM" DİYEN NET GSM'E...
  • ares1959 A kullanıcısına yanıt
    Hocam hatlara normal fax makinesi bağladığınızda maalesef randıman alamıyorsunuz. NetGSM de kullandığım ve kullandırdığım birçok numara var (fax alanların numaralarına fax çekildiğinde bu faxlar e-posta adreslerine düşüyor.)
    Ara sıra sıkıntıları olduğu doğru fakat bunlar max 1 saat süren kesintilere sebep oluyor. Aralarında çağrı merkezleri, radyolar, bireysel aboneler gibi birçok müşterim var. yaklaşık 1 senedir kendileri ile çalışmaktayım sorun oranım %1 dir yani.

Size kim satış yaptı bilmiyorum ama bildim bileli fax ta sıkıntı yaşadıklarını ve fax makinelerinin çalışacağına garanti vermediklerini biliyorum.

Özelden ulaşabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım
  • Konuyu bir hortlatayım dedim.

Netgsm le tanışmam Türkiye bazlı bir telefon numarası elde etme çabasından dolayı gerçekleşti.

Adamlar sokaktan geçen adama şak diye kimlik dahi sormadan ( kötü amaçlı söylemiyorum ) hemen 0850 numara tahsis eden tek firma.

Özellikle yurt dışında yaşayan ve bağlantısı olan kişiler için bu numara bulunmaz hint kumaşı.

Netgsm gibi daha önce farklı lisans alan bir kaç firma ortaya çıktı ama kısa süre içerisinde hemen kayboldular.

Netgsm sağlam çıktı , kendilerini kutluyorum.

Uzun zamandan sonra bugün ilk defa sayfalarına gidip kullanıcı arayüzlerine baktım.. Aman allahım o ne detay ... adamlar olayı aşmışlar... gerçekten de harika.. Türkiye ye yakışan bir telekom firması olmuşlar..

otomatik faks alıp sana pdf olarak göndermeden tut, toplu sms e kadar..telesekreter den tut , otomatik yönlendirmeye , voip için ip kısıtlamadan tut sanal santrale kadar ..

bence bu adamlar bu işi daha da geliştirecekler..

ADSL den dolayı zorunlu telefon hattı tutmak zorunda olanların dışında sabit numara kullanan herkesin bu adamlara geçmesi lazım. bir kere sabit ücret yok, üzerine de bol bol özellik var..

sanki reklam yapıyormuşum gibi algılanabilir ama üye olun sizde görün..

adamlar türkiye standardında olayı aşmışlar...

haa bunlardan daha iyi altyapı vs sunan firmalar elbette vardır, ama onlar son kullanıcıya değil gidip dev gibi firmaya hitap ediyor, ben gidince burun kıvırıyor.

Netgsm de herkese kapısını açmış...

1 hafta önce ADSL den kurtulup telefon hattım serbest kalınca 0312 li numaramı da hemen netgsm e taşıyorum.

Netgsm i kutlarım.

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    hem kimlik no hem de kimlik fotokopisi istiyorlar şu vakit.
  • bizim şirket dışarıdan aranmalarda netgsm kullanıyor. ama netgsm üzerinden arama yapmıyoruz.dolayısıyla ücret ödemiyoruz..
    bu firma nasıl para kazanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakang

bizim şirket dışarıdan aranmalarda netgsm kullanıyor. ama netgsm üzerinden arama yapmıyoruz.dolayısıyla ücret ödemiyoruz..
    bu firma nasıl para kazanıyor..

Ara bağlantı ücretinden kazanıyor. Sizin Net GSM üzerindeki numaranız arandıkça her dakika için arayan operatörden Net GSM para alıyor. Özellikle bolca arama alıyorsanız Net GSM'e epey para kazandırıyorsunuz.

Voip karlı iş oldu. Bu firma 0510 22x prefixinide satın aldı yakında sanal mobil hatta satmaya başlarlar. Alternatifler arasındaki en büyüğü oldu ve PTT'den ücretsiz Net GSM Numarası alınabiliyor. Tek sıkıntısı PTT'den Net GSM'e numara taşıma yapılamıyor numara taşıma için Ankara'ya evrak göndermek gerekiyor.

Artık evraklar kendilerine ulaşmadan işlemlere de başlamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.