Şimdi Ara

Türk Telekom yerine Net GSM'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
7.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Telekom'un sabit operatörüne alternatif, Voip üzerinden çalışan ancak sabit telefonlarınızı taşıyabileceğiniz bir operatör çıktı. Bu firmaya taşınanların yorumlarını rica ediyoruz.

https://www.netgsm.com.tr/

Ben geçiş için düşünüyorum. Geçiş yaparsam görüşlerimi burada yazacağım. Herkes yazarsa her ay alınan resmi haraçtan bu vatandaş kurtulabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simcell -- 30 Mayıs 2012; 0:30:37 >

• pm atildi
    cevap bekliyorum
  • 1 Haziranda yeni kampanyalar gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

1 Haziranda yeni kampanyalar gelecek.

ne gibi kampanyalar var dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

1 Haziranda yeni kampanyalar gelecek.

ne gibi kampanyalar var dostum

20 mbit, 40 mbit gibi tarifeler gelecekmiş. Modem hediyeli vs kampanyalar olacakmış diye duydum. 1 hazirana bir şey kalmadı. Bende bekliyorum.
  • Dostum bu teledunya smart kart ne ise yariyor. Bu karti module takarak mi kullanabiliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum conax modul ile hd yayinlarda donma takilma filan oluyor mu. Hd receiver ile karsilastirinca performans nasil. Modulun kalitesi onemli mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı tarifeyi kullanıyorum arada zamundaya girerken sorun yaşıyorum o kdar kopma filan olmuyor
  • Ben bugün arkadaşla buluşup devir aldım.
    Arkadaşa teşekkür ederim, temiz bir modem verdi ve sorunsuz bir şekilde deviri gerçekleştirdik.

Henüz bağlanmadığı için internet hakkında bilgi veremicem ama bağlandıktan hemen sonra yazarım buraya.
    Ayrıca telefon numaramı da gsmnet e geçirmeyi düşünüyorum. Böyle türk telekom denilen şirketten tamamen kurtulmuş olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcfire

gsmnet dediğiniz şu yeni sabit telefon operatörü olan mı?

Evet, netgsm olması lazım.
    Bugün birkaç kez görüştüm ben kendileriyle ve kafamda pek bir soru işareti kalmadı gibi.

Bugün başvuru yapıp geçiyorum artık netgsm´e.

Arkadaşlar ben zaten yıllardır ( yaklaşık 6 - 7 yıldır ) voip kullanıyorum. Voiplu modemime bağlı bir
    kablosuz telefon var ve o telefona bağlı bir yurtdışı numaram var. Orda telefonlar geliyor ve bende istediğim yeri arıyorum.

Ben pek bir sıkıtı yaşamadım betamax şirketleriyle ( poivy kullanıyorum ).

Netgsm e geçmek istememin sebebi, sabit numaramı taşıyabiliyor olmam.
    Geçtikten sonra buraya tecrübelerimi aktarırırm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimus 1

Dostum bu teledunya smart kart ne ise yariyor. Bu karti module takarak mi kullanabiliyoruz

Smart kartı ister bir kutuya istersen TV nde tuner varsa ona takarak yayınları izlemeni sağlar. TV deki tuner DVB-C uyumlu olmalıdır.
  • konuyla ilgileniyorum. ayrıntılı açıklama yapabilirseniz seviniriz.
    Telefon hattında sabit ücret alıyorlarmı? alıyorlarsa ne kadardır?
  • quote:

Konu boş kalmasın diye değiştiriyorum.

Türk Telekom'un sabit operatörüne alternatif, Voip üzerinden çalışan ancak sabit telefonlarınızı taşıyabileceğiniz bir operatör çıktı. Bu firmaya taşınanların yorumlarını rica ediyoruz.

https://www.netgsm.com.tr/

Ben geçiş için düşünüyorum. Geçiş yaparsam görüşlerimi burada yazacağım. Herkes yazarsa her ay alınan resmi haraçtan bu vatandaş kurtulabilir.

Baktım, beğendim.

9 kuruş cep aramak; 5 kuruş sabit tel aramak; netgsm arası görüşme 0,6 kuruş yani 1 kuruştan az. Gerçi sitesinde bir yerde bedava bir yerde paralı yazıyor. Neyse o kısım çok mühim değil zaten 100 dakika konuşsan 60 kuruş edecek ki kim neden konuşsun o kadar, gençler hariç.

Yalnız anlamadığım Softphone cihazları demiş; netgsm'den alıyorsunuz demiş ama sitesinde bu cihazların satışı da yok fiyatları da yazmıyor.

Fiyatlara gelince çok inceleyemedim uluslararası kısmını ama Türk Telekom kazığından bin kat iyidir. Numara mı taşısam yoksa yeni numara mı alsam ona karar veremedim. Yeni numara alırsam yaşadığım ilden başka bir ile gitsem bile numaram değişmeyecek; o bir avantaj. Aslında sabit ücret kesin yoksa hem numara taşıyıp hem de yeni numara almak lazım. Numaraları da 2 çeşit sanırım; 0510'lu sanal GSM numaraları var ya da 0850'li numaralar. 0510 daha şık gibi...

Neyse bu softphone cihazlarını kaça satıyorlar siz öğrenebildiniz mi?

• @engunaydin

1. Ucuz bir ATA cihazı olarak gittigidiyor'da linksys spa3000 var tek hat destekli 50 tl.
    2. Yaklaşık 6 aydır herhangi bir sabit ücret ödemedim.
    3. Yeni numara alırsanız 850 veya bulunduğunuz ilin alan kodunu alabiliyorsunuz, 5 dakikada açılıyor.
    4. Uluslararası fiyatlar bence çok iyi, bazı ülkeler yurtiçinden daha ucuz.
  • doping adsl ve turknet de de bu tarz birşe var sanırım ama

internet almak ve taahhüt imzalamak gerekiyor
  • biraz once musterı hızmetlerıne telefon actım telefon hızmetı alabılırsınız ama ınternet hızmetı nı once baska bir firmadan alıp sonra bıze basvura bılırsınız

dedı

ınternet tescılımız var alt yapıyı olusturunca telefona gerek kalmadan hızmet alabılıceksınız dedı

takıpcısı olucam bakalım nekadar surucek..........
  • Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: waskomnl

quote:

gsmnet dediğiniz şu yeni sabit telefon operatörü olan mı?

Evet, netgsm olması lazım.
    Bugün birkaç kez görüştüm ben kendileriyle ve kafamda pek bir soru işareti kalmadı gibi.

Bugün başvuru yapıp geçiyorum artık netgsm´e.

Arkadaşlar ben zaten yıllardır ( yaklaşık 6 - 7 yıldır ) voip kullanıyorum. Voiplu modemime bağlı bir
    kablosuz telefon var ve o telefona bağlı bir yurtdışı numaram var. Orda telefonlar geliyor ve bende istediğim yeri arıyorum.

Ben pek bir sıkıtı yaşamadım betamax şirketleriyle ( poivy kullanıyorum ).

Netgsm e geçmek istememin sebebi, sabit numaramı taşıyabiliyor olmam.
    Geçtikten sonra buraya tecrübelerimi aktarırırm.

hocam ben uydunet kullanıyorum.modem voip desteklıyor.evde ev telefonu yok.voip kullanabılmek ıcın ne yapmam gerek.bıraz bılgı verırmısınız arastırdım ama pek bısey anlamadım.bırde uydunetın sıtesınde sımdılık sadece voip telefonlar kendı aralarında konusabılırler demıs

• NETGSM de her yöne arama yapılabiliniyor,aranabiliniyor ve sms atıp sms alınabiliniyor..
    üstelik kendi aralarında konuşmak ve mesajlaşmakta ücretsiz..
    Android ve Iphone uygulamalarıda mevcut, Alternatif ve Güzel Hoşuma gitti
  • @hgodek
    Nasıl yani ben cep telefonumdan netgsm yönüne sms atabiliyo muyum? Hattım avea

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.