Ben turkcell den 8 kasımda bayiden taşıma başvurusu yaptım 10 kasımda hat açıldı türk telekom mobil uygulaması üzerinden kredi kartı ile hemen yıllık paketi aldım şuan kullanıyorum bugün izin günümdü sırf denemek için turkcell in çekmediği ve az çektiği yerlere gittim o nedir öyle türk telekom full çekti hemde 4.5g gayet hızlı turkcell in adı kalmış şanı değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURK TELEKOM YILLIK 100 GB 1800 TL [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Yaww o deil de benim tkü borcum vardı.
255 lira 12 taksit şeklinde bana ödetmiş olucaklar😏
Bu devlet var ya az çakal deil😏
(tam 3 sene turkcell yıllık paket kullandığım için tkü birikmişti😏neyse sağlık olsun,devletimiz var olsun😏)
156 + 20 (önümüzdeki senenin muhtemel tkü'sü) + 21.5 (tkü borç aylık ücreti) = 197.5 toplamda aylık ödüyiceğim miktar oluyo.
İlk 3 ay kampanya kapsamında 10 gb kullancam ve paketlerde internet aşımı olmuyo stop özelliği var çünki.
tt yıllık zam yedikten sonra 2400 olsa;
2400 + 240 + 255 = senelik maliyet 2895 olurken,
Pttcell'de durum;
197 x 12 = 2364 oluyo senelik.
530 lira cepte kalıyo benim kâr olaraktan.(pttcell yapınca)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Kasım 2024; 14:2:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hediye gigabayt verme konusunda turktelekom padişah'tır
Vodafone'u bilmiyom çünki yanımda uygulaması yükleyince o kadar çok pop-up çıkıyo ki ekranda,uygulamayı sildim ve telefonuma tekrardan yüklemeye korktum.vodafone'da haftalık çark var ama tt kadar iyi olacağını zannetmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 12 Kasım 2024; 13:58:12 >
Bu paketi almak isteyen arkadaşlara 1800tl den paketi Hattınıza yükleyebilirim, pm gönderebilirsiniz. %100 garantili bayiden yükleme yapıyorum.
Hediye çarkının verdiği internet 9-12 saatlik falan oluyor. Hatta internet yerine her şey yanımda hediye çeki falan veriyor vodafone bitmiş resmen.
Rezillik🤦🏻♂️
wifi bonus 1gb nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Paketi yükleyince o da hediye edilmiş ama içeriği nedir ne değildir bilmiyorum
Turkcell yıllık 70 gb paketim bitmek üzere. Yeni paket arayışında bunu gördüm. Fiyat 2100 olmuş sanırım. Linke tıkladım abone alımına kapalı diyor. Ayrıca zam gelecek denmiş. Acaba fiyat ne olacak ve paket aynı mı kalacak yoksa faydalar değişecek mi, bir bilginiz var mı? Yine de 1 ay daha bekleyebilirim. Yıl sonuna kampanya yapar mı bu operatörler? Tahmininiz nedir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conqueror26 -- 13 Kasım 2024; 4:37:29 >
Hangi linke tıkladınız bilmiyorum ama paket açık kullanılıyor
-
Daha 3 gün önce paketi uygulama üzerinden kredi kartı ile satın aldım linki aşağıya bırakıyorum
https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/mevcut-musteri-tarife-ve-paketleri/tum-faturasiz-paketler/uzun-donemli-12-ay-100-gb-paketi-2
Bu paket, 11 Temmuz 2024 tarihi itibarıyla kapatılmıştır.
Şöyle bir ifade gördüm, konunun ilk mesajına tıklayınca; ancak sizlerde görülüyorsa sorun yok demektir.
Teşekkür ederim link için ancak ben de sizin gibi mutlu megadayım hocam ve hala paketimde 1 aylık kadar internet var. siz geçip kurtuldunuz da ben biraz daha durmak zorundayım. şu anda bile geçsem fiyat değişikliği olursa da üzülürüm. biraz daha bekleyeyim diyorum belki faturalıya geç diye indirimli bir şeyler sunarlar.
1 ay sonra tüm operatörler asgari ücret zammını yapıştırmış olurlar hocam😔
Bugün bizim burdaki bayilere yeni broşürler dağıtılmış güncel fiyatlı olarak yakında asacaklar camlarına
1 aya kalmaz bugün bayilere ulam ulam yeni fiyatlı broşürleri dağıtıyorlardı
Ya pttcell ya ölüm🤦🏻♂️
Ölüm fermanımız yazılmış desenize hocam😔
İşte bu da var. Hadi yarın taşıma talebinde bulundum diyelim. O bile kurtarmayabilir. Afişleri hazırladıysalar artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba hocam,bu fiyattan tüm bayiler yapabiliyor mu? Size özel bir durum mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X