Şimdi Ara

Türk Telekom Yurtdışı Kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar önümüzdeki hafta yurtdışına çıkacağım. Türk Telekom faturalı hattım var ve sadece aranmak için kullanmak istiyorum. Bu noktada iki sorum var.

1. Hiçbir şekilde arama ve internet kullanmayacağım. Telefonun sadece açık olması ücretli midir?
    2. Bir de faturasız hattım var, ana hattımı ona yönlendirip faturasız sim kartı kullanmak mantıklı olur mu?

Belirttiğim gibi tek istediğim çağrı alabilmek

• Operatörlerin yurt dışı çözümleri için görüşüp bilgi alın derim. Belki uygun bir kampanya vs. önerirler. Hattın sadece açık bulunması sıkıntı değil. Ancak arandığınızda size de arayan tarafa da ücretlendirme yapılıyor. O da güzel bir ücretlendirme hani.

Ama güncel durum nedir, TT nasıl ne yapar şuan bir şey diyemem.

Çok kullanım olacaksa yerel hat alınabilir. Esim operatörleri de uygun olabiliyor. Ben yıllık 1 GB paketli Esim hat ile Whatsapp vs. üstünden sağlıyorum genelde iletişimimi.

• Vowifi kullanın arama, aranma, sms var olan paketten düşüyor. Şartı wifi ya bağlı olmanız.

Türk telekomda aranma ve sms tam düzgün çalışmıyor. Bazen servis dışıdır diyor. Buna dikkat edin. Sorunsuz olsun diyorsanız Turkcell.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifem yurt dışında geçerli denen günlük 300 TL civarları para isteyen servis açıksa Roamingi açınca kullanım olmasa bile aktif olup ücret kesebilir. O tarz şeyleri iptal edin. Ama en temizi faturasız hat kullanın ya da hiç kullanmayın.

Ek olarak yurtdışında arama da aranma da ücretlendirilir bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.