Şimdi Ara

TÜRK TELEKOMDAN NETSPEEDE GEÇİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar türktelekom 2 yıllık taahhütüm bitmiş. Aslında çok memnundum 2 yıl boyunca 1-2 kez anca kesilmiştir VDSL kullanıyordum 50 mbps. Neredeyse hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Ama şu an aynı paket için 170 lira istiyorlar bende başka bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum. Netspeed ve türknet var aklımda 2 sinin de müşteri hizmetleriyle konuştum. Ama internette yaptığım araştırmalara göre netspeed daha iyi gibi sanki ama bunu tabii bilemeyiz sağlayıcılar her yerde farklı kalite sunuyor. Mesela türk telekomdan aşırı memnun olmam gibi Neyse müşteri hizmetleriyle olan konuşmamda sistemlerinde 16 mbps alabildiğim gözüküyor ama türk telekomda 50 alıyorum yani sistemleri güncel değil sanırım. Türknet ilk geçişte adsl e bağlayacaklarını sonradan vdsl portuna geçiş yapıcağını söyledi netspeed ise böyle bir şeyden bahsetmedi. Sadece evrak yollamaktan bahsetti. Daha önce geçiş yapan varsa bilgi verebilir mi portlarla ilgili yada geçiş işlemleriyle ilgili ?

• Türk telekom hattınızı iptal etmeyin nakil yoluyla geçiş yapın vdsl port yok ise adsl gösteriyor olabilir
  • Sizin yapmanız gereken işlem churn. Yani hattı taşıma. Portunuz ile birlikte yeni firma kendine taşıayacak
  • Peki hangi sağlayıcıya geçmeliyim ? Aşırı kararsızım fiyatlar aşağı yukarı aynı. Her firmanın da kötü yorumları var. Şimdi de oris telekom diye bişe gördüm. Aşırı kararsızım ya
  • Travis Scott kullanıcısına yanıt
    Hocam nereye geçtiniz banada kol gibi fatura geldi banka telekomdan
  • Netspeed derim
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Geçmedim daha. Meğer taahhütüm bitmemiş. 3 ay önceden arıyorlar şaka gibi. Bide bitti diyorlar. Bitti demese neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Scott -- 10 Haziran 2019; 20:31:15 >
  • Travis Scott kullanıcısına yanıt
    Benimde daha kasimda bitecek. Gecen ay aradilar. ya tutarsa hesabi yapiyorlar herhalde.
  • Ekim'de turk telekom taahhudum bitiyor,ekim ayi faturasini yuklu odeyecegim yani(kampanyasiz fiyat) .Simdi ben netspeed'e gecmek istiyorum,cayma bedeli vs. ödememek icin ne zaman basvuru yapmaliyim?
  • Bende 6 aydır aboneyim son bir aydır net yok. İlk 15 gün 2 günde bir kesilmeler oldu son 15 gündürde hiç sinyal alamadım. Hemen her gün arıyorum 1 aydır bölgesel arıza varmış. Aynı binada oturduğum kapı komşum turktelekom abonesi çatır çatır giriyor nete.
    Ama bölgesel arıza var yersen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.