Bildirim
Türk Telekomla TTnet aynı mı ? Farklı mı ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
valla bende otomatik ödeme talimatı var ama öle bir ibareyle karşılaşmadım adsl müşteri numaramı verdim o kadar -
smile superonline gibi diğer adsl hizmet sağlayıcıları için türktelekom, normal ttnet kullanıcıları için ttnet adsl açılmış olabilir...bende işbankası kullanıyorum ama böyle bir ayrım görmedim -
Türktelekom ADSL kurumsal, Ttnet ADSL bireysel aboneler içindir. Siz Ttnet ADSL için otomatik ödeme talimatı vereceksiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- televizyondan pat diye ses geldi kapandı
- power saving mode ne demek
- ekran kartı olmadan bilgisayar çalışır mı
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- telefon şarj olmuyor
- iso dosyası nedir
- vram nedir
- komut istemi
- ss alma pc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X