yıllar önce TRT nin tek kanallı dönemlerinde şimdi adını hatırlayamadığım hava durumu sunucusu ülkemizi etkileyen soğuk hava dalgası ile ilgili uyarılar yaptıktan sonra kapanışı şöyle yapmıştı " donsuz geceler "
bir de star yeni açılmıştı haber sunucusu kaan yakuphanoğullarından ( böylemiydi soyadı?? ) haber okurken arkadaki uyduruk dekor paat diye kafasına düşmüştü.adamın sinirleri bozulup gülmüştü ama hemen toparladı Allahtan
Ata Demirer'in Beyaz Show 'da arayan kıza verdiği cevap nasıl unutulur : Kız :"Ata kız arkadaşın var mı???" Ata Demirer :"Niye verecen mi???" Gülmekten karnıma ağrılar girmişti.Hele beyazın suratı resmen salatalık a dönmüştü
22 numara hayli ilginç
ben bu kdr gülmemiştim çok saol ya
selma demirel : ne dedin sen? hande ataizi : ne tokatttı beaaahhh
aaa tokat diyince aklıma geldi medyum memiş başka bir medyumu döwmüştü canlı yayında....adamın adı gelmio aklıma yaaa :(
bir de canlı yayında gerçekleşen bir fenasi*erim olayı wardıı acayip gülmüştüm bn onaa yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: Isabella
aaa tokat diyince aklıma geldi medyum memiş başka bir medyumu döwmüştü canlı yayında....adamın adı gelmio aklıma yaaa :(
bir de canlı yayında gerçekleşen bir fenasi*erim olayı wardıı acayip gülmüştüm bn onaa yaaa
Medyum Keto mu neydi..
abi reha muhtarın yanına der speigel dergisinin "resmini" bağlayıp ona sağlam azar çekmesi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme