1. Satanist hikayelerin revaçta olduğu günlerde, abuk tv programlarının birinde, İzmir de satanist olduğunu iddia eden bir arkadaşla,röportaj yapan muhabir arasındaki diyalog: muh: peki siz gerçekten bakire kızları mı kurban ediyorsunuz? sat: yok be abi, İzmir'de bakire kız ne arar?
2. Acun firarda programında, acun yurtdışında bir barda önüne gelen kıza sarkıntılık yapıp yılışan bir tipi gösterip,"görüyorsunuz sayın seyirciler magandalık sadece Türklere özgü değil, Avrupa'da da magandalar var" demesi, ardından o kişinin gelip, "abi nasılsın? ben de türküm" demesi.
3. Zavallı bir kral tv VJi hanım; taliban,kadın,baskı gibi şeyler duyarak etkilenmiş ve mesaj vermeye çalışmıştır:taliban bey buradan size sesleniyorum.lütfen bayanların başını zorla kapamayın ve onlara zulüm etmeyin.hepimiz insanız ve kardeşiz. -...
4. Yılını tam hatırlamıyorum ama bayağı eski bir hadisedir. sezen cumhur önal sunuyor: "evet sayın izleyiciler, şimdi Gary Moore söylüyor "still got the blues, hala bluzunu saklıyorum"
5. Reha Muhtar : kaza nasıl oldu anlatır mısınız? mağdur (kaza sonrası yatakta yatmaktadır ) : kamyon karşı yoldan bizim taraf geçti ve kafadan çarptı. R.M : peki o sırada ne düşündünüz? mağdur : walla pek bir şey düşünemedik reha bey. RM: anlıyorum ama, o sırada düşündüğünüz ilk şey neydi? mağdur : bir şey düşünemedik, zaten çok kısa sürede oldu. RM : yani efendim, o orta şeridi aşıp üstünüze gelirken, aklınıza ne geldi? mağdur : hatırlamıyorum. RM : peki efendim.
6. 1999 senesinde Erkan Oyalın izmit ten sunduğu tv8 deprem özel yayınında ekranın ortasına "sizi gidi zilliler" diye yazı verilir ve akabinde sorumlu Ankara’ya çağrılıp işine son verilir.
7. Arena'da Uğur Dündar'ın fırın sahibine "bakın beyefendi tavanı yok buranın, pislik götürüyor burayı, bu böcekler nereden geliyor ?" diye sorduğunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz uğur bey siz eğitimli insanlarsınız bu böcek ülkemize ilk kez Afrika dan muzun üstünde geldi" diye cevap verdiği an.
8. Reha Muhtar telefondaki adama fırça atıyor. - bütün bunları nasıl yaptın ha? cevap ver?? - bakın efendim şöyle izah edeyim… - sus konuşma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??! ......??
9. Bir ceviz kabuğu programı, konuk Zekeriya Beyaz ZB: simdi, sayın ceviz kabuğu... HC: Cevizoglu efendim.
10. Shock haberde gördüğüm ve gülmekten kıvrandığım; Mustafa Denizli'nin atv de bizim stadyumu sunduğu dönemdeki, hakemliği yeni bırakan Erman Toroglu nu anons ederken "tartışmasız Türkiye nin en büyük düdüğü" demesi Erman Toroglu nun afallaması.
11. Genç ve güzel dişi vj'imiz günün konusunu "benimle beraber olmak için ne verirdiniz" olarak belirler. güzelce de bir insan evladı olması sebebi ile canlı bağlantılar yağdırır da yağdırır. yatlar, katlar, evler, arsalar, arabalar vaat edilir. ve fakat bir seyirci ilginç bir meblağ telaffuz eder, şöyle ki: "sizinle birlikte olmak için 3 739 500 (üç milyon yedi yüz otuz dokuz bin beş yüz) lira verirdim" der, ay peki sağ ol falan der ama kafasına da takılır sorma ihtiyacı duyar vj "nerden çıktı bu değer peki". seyirci hemen yanıtlar "eski kaşarın kilosu o kadar"
12. Savaş Ay'ın a takımı programında Aysel gürel ile feminist bir avukat ayakta birbirlerine laf sokarken; Aysel Gürelin avukata "sen teşhirci kadınları, onlara bakan erkekleri eleştireceğine git de kendine bak. Bir pantolon giymişsin ki evlere şenlik. kalçan kavun gibi ortada!" diye çıkışması...
13. - Tüneli kaçmak için mi kazdınız? ( Reha Muhtar)
14. Türk televizyonlarında unutulmayan anlar için, en güzel örnekler Reha Muhtardan çıkar. "acı var mı efendim acı? -peki o adam sizi nasıl taciz etti gösterir misiniz?"
15. Jülide ateş telefondaki yarışmacıya sorar: Jülide Ateş: bir ülkeyi temsil eden kumaşa ne isim verilir? yarışmacı : amerikan kumaşı Jülide Ateş canlı yayında gülmekten yarılır.yarışmacı milyarlara veda eder.
16. 2002 dünya kupaları esnasında maç anlatan spikerin yanında maç yorumu yapan Ömer Üründül abimizin, yüzünü beyaza boyamış bir taraftar görüntüsünün fonunda "bakın sayın seyirciler taraftarımızın yüzü bembeyaz olmuş" demesi üzerine ekranları başındaki seyircilerin darmadağın olması bu unutulmaz tv bombalarından bir tanesidir zira yüzü bembeyaz olan taraftar yüzünü Türk Bayrağı'nın renklerine boyamış (beyaz kısmı biraz yoğun şekilde) bir arkadaşımızdır...ve Ömer abimiz hariç herkes bunun farkındadır
17. Bir kadın programında menopoz konusunda halka soru sorulur ve kurban olarak bıyıklı kıl yumağı bir amca seçilir. iyi günler beyefendi menopoz nedir biliyor musunuz? Biliyorum. -açıklar mısınız? + eee...bilmiyorum.
18. Mizansen midir bilinmez ama bbg hede hödösünün yazlık tekne versiyonunu sunan öykü'nun, rıhtımda denize arkası donuk bir şekilde ileri geri yürüyerek bir şeyler anlatması ve sonunda denize düşmesi ve reklamların girmesi.
19. Bir ilin yerel kanalında elinde sazla telefondan gelen istek parçalarını çalan birinin programına bağlanan kişinin sunucunun hangi parçayı seslendirmemi istiyorsunuz sorusu üzerine; "ben aldığınız tüpün parasını istiyorum" demesidir sonra diyalog devam eder "karınız tüp sipariş etmişti patron da parayı almak için ısrar ediyor" gibi diyaloglar yaşanır bu olay sonunda sunucu kıpkırmızı bir şekilde reklam sokulmasını ister.
20. Jean Claude Van Damme'ın bbg evine girmesi. akabinde oradaki bir yarışmacıyla diyalogu: jean claude van damme: do you speak english? 03 hede:maybe
21. Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan ntv muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog: -burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? -yok bacım, eşe dosta dağıtacağız.
22. Melih Gökçek'in konuk olduğu bir televizyon programında yayına bağlanan bir hayat kadınının sözleri: "melih bey iyi günler, biz bizim keranede 100 tane orospu senin gibi bir tane orospu çocuğu doğuramadık" demesi
23. İsrail Başbakanının Fatih Altaylı'ya kendi programında "aptalca, saçma sorular soruyorsunuz. ben bu programın ciddi olduğuna dair çok sağlam referanslar aldım hiçböyle bir şey beklemiyordum" dediği, akabinde fatih altaylının dakikada 400 kelimelik saldırısına maruz kaldığı an da bunlardan biridir.
24. Ajda Pekkan ın kendisine "formunuzu nasıl koruyorsunuz" sorusunu soran spikere dönüp, "çok kolay herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bir diyet uyguluyorum; öğlenleri karidesli bir salata... "şeklinde cevap vermesi unutulacak şey değildir.
( NOT: Alıntıdır )
11 de koptum yaaa
çok iyi
bbg den laf edince..peki bir zamalar erayla-melih vardı hatırlayan varmı noldu onlar?
onların modası geçti
quote:
21. Sokakta kurban kesen insanlarla röportaj yapan ntv muhabirinin bir vatandaşımızla yaşadığı diyalog: -burada sağlık açısından elverişsiz koşullarda beklettiğiniz bu etleri yemeyi düşünüyor musunuz? -yok bacım, eşe dosta dağıtacağız.
22 gerçekse helal
eski bi turk filmi kadir inanır:seviyorum de kız:hayır tokat kadir inanır:seviyorum de kız:hayır tokat kadir inanır:seviyorum de kız:seviyorum kadir inanır:yalan soyluyorsun tokat
eski bi turk filmi kadir inanır:seviyorum de kız:hayır tokat kadir inanır:seviyorum de kız:hayır tokat kadir inanır:seviyorum de kız:seviyorum kadir inanır:yalan soyluyorsun tokat
hugo unutulmus
quote:
Orjinalden alıntı: wildworld
çok iyi
bbg den laf edince..peki bir zamalar erayla-melih vardı hatırlayan varmı noldu onlar?
Yaaa hepsi çok makaraa be kardeşim sağolasın.....arkadaşlar o salak öykünün denize düşme görüntüsünü bulabilirmiyiz acaba...
bunlarda en az bizim tv dekiler gibi komik olaylar üstelikte amerika gibi bi yerde yasanmıs .. ilginç!! mahkeme soruları..
aşağıdaki sorular amerikan mahkemelerinde avukatlar tarafından sorulmuş gerçek sorulardan derlenmiştir.
uykusunda ölen bir insan ,ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz değil mi doktor bey? en genç olan oğlunuz , hani şu 20 yaşında olan kaç yaşındaydı ? resminiz çekilirken ordaymıydınız? yalnız mıydınız ?yoksa kendi başınıza mı ? savaşta öldürülen kardeşiniz miydi yoksa siz miydiniz? sizi öldürdü mü? çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı ? oradan ayrılana kadar orda mı kaldınız ? üç çocuğunuz var ,değil mi ?
-evet
-kaçı erkek ?
-erkek yok .
-hiç kızınız var mı ?
ilk evliliğiniz niçin sona ermişti ?
-ölüm nedeniyle
kim ölmüştü?:))
evet hugo unutulmuş ama güzel çalışma olmuş !
zekeriya beyaz muhaha zetn adamı görünce yıklılıoz bide sayın ceviz kabuğu dediğini duysaydık ölürdük gülmekten muhahahah
zekeriya beyaz dedin de aklıma geldi
program gündemdışı xl
konuklar banu alkan, kerem görsev ve muhteşem zat zekeriya beyaz
konu mavi yolculuktan ve denizin güzelliğinden açılıyor ve banu alkan mavi yolculuk harika birşey diyor. gani müjde zekeriya hocaya souyor hocam siz hiç mavi yolculuk yaptınızmı. hoca düşünür ve cevap verir. evet yaptım. nasıldı hocam diye sorar gani müjde ve hoca bombayı patlatır.
şimdi efendim bzimki kısa yolculuklardı bandırma, gelibolu falan
adamın mavi yolculuktan anladıgı feribot seferleri
quote:
Orjinalden alıntı: ironhand
zekeriya beyaz dedin de aklıma geldi
program gündemdışı xl
konuklar banu alkan, kerem görsev ve muhteşem zat zekeriya beyaz
konu mavi yolculuktan ve denizin güzelliğinden açılıyor ve banu alkan mavi yolculuk harika birşey diyor. gani müjde zekeriya hocaya souyor hocam siz hiç mavi yolculuk yaptınızmı. hoca düşünür ve cevap verir. evet yaptım. nasıldı hocam diye sorar gani müjde ve hoca bombayı patlatır.
şimdi efendim bzimki kısa yolculuklardı bandırma, gelibolu falan
adamın mavi yolculuktan anladıgı feribot seferleri
koptumm yaaa bayılıom zaten bn zekeriya beyaz'a çokk şekkerr bi adamm, çok tonton görünce gülmeye başlıomm
tam olarak nerde okuduğumu hatırlamıom ama şöyle bişii wardı...
tecavüze uğramış kıza sorarlar
-mekan yine aynı mıydı?
-anlamadım
güzel bir çalışma baba paylaştıgın için sagol !!
Bitane De Benden Olsun :)
Şampiyonlar Ligi Maçlarını Sunan BülenD Karpat, Manchester United Sahaya Çıkarken Şunları Söyledi;
Kırmızı Şeytanlar Yine Her Zamanki Gibi Kırmızı Atlet Ve Beyaz Kilotlarla Sahaya Çıktı
23 güzel...
NTV "HALİL MUTLU KOPARMA, S.KME VE TOPLAMDA ÜÇ ALTIN MADALYA KAZANDI"