Selam bu oyunları daha once battle.net e oynamayan yada oyunu oynamak icin bedava turk sunucu arayan arkadaşlar D2(TR) adında yeni bir turk sunucusu açıldı şuan için WOW hariç tüm Blizzard oyunları oynanabilmekte şahsen diablo 2 tutkunuysanız tavsiye ederim.
site adresihttp://d2tr.gentechnet.com gerekli tum açıklamalar orda yazıyor ama ben diablo 2 için basitçe ne yapmanız gerektigini oyunun gerekli patchlerini yukleyin sitede bulunan registry dosyasini bilgisayariniza yükleyin ve kaydedin oyunu açın battle.net i seçin accont acin karakter olusturun ve baslayın :)
iyi eğlenceler
çok saol birazdan oynamaya gidicem
Oyunlar hemen herkeste korsan. Resmi yamaları yükleyince oyun sapıtacak. Anca yamanın kıreğini de üzerine yükleyecen. Sonra da verdiğiniz sitedeki regiastry dosyalarını. Bu durumda çalışır mu peki???
CD-KEY GEREKMIYOR ORJINAL OYUN GEREKMIYOR ISTER CRACKLEYIN ISTER ISTER FARKLI YOLLAR KULLANIN SITEDE YAKINDA GEREKLI CRACK VE LOADER DOSYALARI OLACAK ZATEN OZELLILLE D2 KONUSUNDA COK IYI.
çok saol birazdan oynamaya gidicem
deneyen oldumu nasıl çalışıyo peki...
ya ben denedimki yaziyorum super hızlı ve cok rahat
Bu sunuculara nasıl bağlanıyoruz? Oyunu açınca Battle.net'e tıklayınca oyun çöküyor. Bir de Asya, Avrupa, Amerika falan diye alt seçenekler var. Onlar bir tarafa da D2tr sunucularında oynamayı nasıl seçiyoruz bu karmaşada?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme