Şimdi Ara

Türk WoW Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden burada böyle bir topluluk vardı insanlar bulunabiliyordu, guild tartışma vs gibi. Sanırım discord ile birlikte farklı bir platforma kaydı topluluk.

Bilenler söyleyebilir mi aktif bir WoW topluluğunu nerede bulabilirim?

Guild değil de muhabbetin olduğu canlı bir topluluk arıyorum sanırım herkesin discord sunucusu var bu aralar public olanlardan bulmaya çalıştım ama türkçe bulamadım wowla alakalı yabancı yer çok ama canım bu ara türkçe konuşarak muhabbet etmek istedi oyun hakkında.

• Genel olarak yok, çoğu discord bir twitch yayıncısı veya guild bağlantılı, diğerleri de ölü. Biz de zamanında forumdaki wow oyuncuları arasında bir discord sunucusu oluşturalım dedik 3-5 kişi dışında pek ilgi olmamıştı.

Bu tip topluluklarda şöyle bir problem var, aslında bu genel WoW topluluklarında çok karşılaşılan bir şey, geneli bir guild veya topluluk oluşturuyor fakat bakıyorsun dışarıya pek açık olmadıklarını görüyorsun. Genel etkinlik 3-5 arkadaşın arasında takılması ve sohbeti üzerine dönüyor.

Dışarıdan girenler pek o ortama giremeyip yine solo takılmaya devam ediyor. Topluluklar pek homojen değil demem o ki, herkes kendi kankasıyla takılmak ile ilgileniyor (doğal olarak)

Örnek bir guilde giriyorsun, 30 online oyuncusu var diyelim o guildin discordunda geçmişte de birbirini tanıyan 3-5 arkadaşın oturup key pushlaması dışında bir hareket göremiyorsun. Genele yayılan bir etkileşim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 28 Nisan 2024; 19:13:40 >
  • Eğer oyun içinde yardım yada Mythic+ gibi etkinliklere katılmak istiyorsanız Türk bir guild kurmaya çalışıyoruz şu anda.

Discord: https://discord.com/invite/uj9gwc4H

Yada oyun içinden aşağıdaki kişilere ulaşabilirsiniz

• In-game name: Leafdancer & Nimfadoras
    • Battle tag : DavyJones#21917

Outland Sunucusunda oynamaktayız.

• arkadaşlar merhaba, WoW discordunuz duruyor mu acaba ? Oyuna başlayalım1 ay oldu da Frost Mage turalyon sunucusunda , oyunu eskilerden bilen böyle coluk cocugun olmadıgı bi ekip arıyorum o yüzden sizinle iletişime geçtim (:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.