Şimdi Ara

Türk yapımı kule savunma oyunu Ottomania'yı denedik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Sen yaptin orjinal oyunda bu millet oynamadi mi? Kopya imis... Kopya ile esinlenme arasindaki farki elbet birgun ogreneceksiniz.

Yapilan herseyide elestirmeye o kadar haziriz ki sanki hergun yeni ve orjinal urunler ortaya koyuyorsunuz da ...

Kopya ile esinlenme arasındaki farkı önce sen öğren sonra ahkam kes. Bu oyun kopya bire bir kopya hemde birimlerin özelliklerine kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kopyası yeter lan sizin bu "über elit" insan tiplemeleriniz. Osmanlı figürlerinin olması ve müzikleri ile kendisini ayırt ediyor. Daha 2 sene önce Apple Samsung'a "Dikdörtgen telefon tasarımı" nedeniyle dava açtığında hepiniz ayaklanmadınız mı kardeşim? Yahu sabahtan akşama kadar seni donuna kadar soyan adamları ölümüne savunuyorsun da türklerin yaptığı işi niye bir kez olsun tebrik etmiyorsun? Çok battı değil mi sen yapamadığın için bir tarafın çok kaşındı değil mi? Mobil platform marketleri koşma oyunları ile dolu o zaman hepsi Temple Run çakması. Metroda, vapurda, otobüste, her yerde oynadığınız Subway Surfers oyunu için "OĞĞĞĞLUUMM SÜÜPER YHHAAA" demeyi biliyorsunuz değil mi? İlk 4 teker çekiş sistemini Letonya'lı bir traktör firması buldu, o zaman tüm dünyada onlardan çaktı. Sizin gibi zihniyetler yüzünden bu ülkede ilim irfan öğrenen yurtdışına kaçıyor. "Tipler tam bir barbar"mış, senin beynin barbar gidin beni şikayet edin şimdi, kendinize yediremediğiniz gerçekleri söylediğim için.

• flappy bird gibi milyonların oynadığı oyun belep bizim Türk oyunu paralı. Abicim önce beleşten ver tanınsın oyun tutsun sonra ikincsini paralı yaparsın olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerim35 -- 28 Mayıs 2014; 0:41:20 >
  • Türk yapımı diye eleştirmeyelim mi 2 şey yazıyoruz hemen saldırıyorsunuz.
    Oyun güzele benziyor ama plants vs zombies'in aynısı. Tek birisi yapıp koysa derim ki mantık-algoritma aynı grafik-görsellik üzerine çalışmış ama şirketsiniz ve yaptığınız oyun direk kopya olunca kötü.. Adam candy crush'ta sadece esinlendi diye davalarla uğraşıyor sizin app patlarsa bakarsınız size de telif hakkı davası gelir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oaman bey bonus 4 u gecebilen var mi zirhli dusmanlari nasil yok etcez

• Özgün bir uygulama olsa değil 2 lira 20 lira verip satın alır destek veririm fakat bu tip bir uygulamaya 2 kuruş dahi vermem diyeceksiniz ki gelişmesinler mi vs.. bilmem ne gelişim böyle bu şekilde olmaz biz şimdi bu taklit uygulamaya destek olup şirketi zengin ettikçe bu uygulamayı geliştiren bu bile kadar sattıysa mantığı ile özgün bir şey taklitten öteye gidemez..
  • Oyun bir yerden sonra çok zorlaşıyor
  • Neyim ben yardım kurumu mu yani ? 15-16 yaşındaki çocukların milliyetçiliğinden de bu beklenir zaten. Sırf Türk yapımı diye tanımadığınız adamlara para saçın, belki şirinleri bile görebilirsiniz. Bir de bu tiplerin baş kolonisi PC bölümünde gerçekten. Adamın biri Amerikan malı Game Maker programı ile 2 tank 3 uçak yerleştirmiş... Bizim ergenler destek için canlarını vermeye razı...

• quote:

Orijinalden alıntı: join

Firmalarımızın daha kaliteli ürünler ortaya koyması için 2 lirada katkıda bulunun yanı hiç de çok değil bir dondurma parası.

Düzgün bir oyun yapsınlar para verelim de bu oyun bildiğin kopya olmuş

• Şu ucuz milliyetçiliği yiyor ya millet. Pes doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: join

Firmalarımızın daha kaliteli ürünler ortaya koyması için 2 lirada katkıda bulunun yanı hiç de çok değil bir dondurma parası.

AYNEN .+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

quote:

Orijinalden alıntı: blue7

Plants vs Zombies oynunu olduğu gibi alıp sadece Zombi karakterlerinin yerine Osmanlı figürleri koyup alın size oyun demişler, yazık...

Tamamda nasıl alalım? 17 yaşındayım kart yok bişe yok.Bakkalda satılsa alırdık dondurma gibi.

apple hediye kartları var apple store dan teknosa dan vb gibi yerlerde 25 50 100 tl lik olarak satılyıolar
  • bir hevesle yükledim. bir yere kadar da geldim. ama gerisi gelmedi parayla jeton almadan ilerlemek mümkün değil. onun için be şahsen tavsiye etmiyorum. sürekli reklam çıkmasıda cabası. -1

• Hiç de eleştirmeyi sevmem ama klasik fıkradaki gibi başlık ,her ülkeden vatandaşlar farklı kuyulara atılır,çıkamaması için türlü zorluklar konur, bir tek türklere konmaz nedenide,zorluğa gerek yoktur zaten onlar birbirlerini aşa çekmeye uğraşırken kimse kuyudan kurtulamaz.

Oyunu oynamadım,destek vermenizde gerekmiyor ama ios platformuna çıktığını düşünürsek ve 1000tlden başlıyorsa bu telefon fiyatları,2 lira fiyatı eleştirmek lütfen -destek olmayacaksak bari köstek olmayalım- lafına uyalım.

Candy Crush biliyorsunuz dimi,Magnificent filmini de biliyorsunuz yeni çıkan,aynı oyun film grafikleri ile disney tarafından piyasa sunuldu mayısta.Ben size söyliyim çok beğenildi ama aynı şeyi türkler yapsaydı itin götüne sokardınız.

Türkün türkten başka dostu yoktur lafıyla büyüyoruz ama büyüyünce anlıyoruz asıl türkü türkten başka bu kadar aşa çekmeye çalışan insan yoktur.Ne yazık ki (kendim için yararlı olsada) oyun geliştirmede en büyük yardımı hiç tanımadığım farklı milletden insanlardan upuzun yardımcı olan maillerle görmüşümdür,istisnalar hariç türklerden ise sadece eleştiri.

Bu yazıyı bile gereksiz buluyorum çünkü bu kervan böyle gelmiş böyle gidiyor,nese tek seferlik içimi dökmüş oldum.

• Deneyelim bakalım

• ps3 dışında oyuna para vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

Oaman bey bonus 4 u gecebilen var mi zirhli dusmanlari nasil yok etcez

4. bölüm update'de kolaylaştırılmış.
  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
  • nexus7 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç reklam izlemeden hiç birşey satın almadan bitirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.