Şimdi Ara

Turk yapimi mustang (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ETKİLEYİCİ TASARIM YARIŞMALARI KATIL İSTERSEN SENDE O YETENEK VAR GİBİ
  • swedeniz kırtasiyeden bir parça siyah renk karbon kağıdı almış gelmiş.. tövbe tövbe..

seyfibalcı, güzel tasarım. Tasarımcılar topicinde de benim 3-5 karaladığım çizimler var. Oraya da eklersen güzel olur. Ayrıca msn adresin varsa bana pm'den at. Seninle görüşmek isterim. Bu arada antiochos'a sakın mail atma. O çalar, satar o çizimleri. Sakat adamdır, güven olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

swedeniz kırtasiyeden bir parça siyah renk karbon kağıdı almış gelmiş.. tövbe tövbe..

seyfibalcı, güzel tasarım. Tasarımcılar topicinde de benim 3-5 karaladığım çizimler var. Oraya da eklersen güzel olur. Ayrıca msn adresin varsa bana pm'den at. Seninle görüşmek isterim. Bu arada antiochos'a sakın mail atma. O çalar, satar o çizimleri. Sakat adamdır, güven olmaz.

sie lan , çekecem kulağını akşama

• @seyfibalcı
    gerçekten çok güsel çizmişsin
    reno gibi aynı
  • Topic i açan arkadaş karbon kağıdını yeni icat oldu sanıyo sanırım...

Eskiden benim de çizimlerin vardı,100 küsür tane hatta en eskilerinden birisi (beğenmiyordum aslında) İlk kasa megane ın aynısıydı(megane çokmadan önce çizmiştim).Hatta babamdan şüphelenmiştim renoya sattı diye.Sonra üniye gittim ve ilk bayramda gelince resimlerimin çöpe gittiğini öğrendim.Yıllarca emek harcayıp çizdiğim resimleri babam çöpe atmıştı.Sonra da ne heves kaldı ne moral...Bıraktım çizmeyi.
    Şu aralar yeniden deniyorum ama simetrik çizemiyorum.

• @seyfibalci bence çizdiğin araba çok güzel. mithsubıshı kanını taşıyabilecek bir araç. bana o havayı verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyfibalci

ahan da bu da benim çizimim tasarım da bana ait nasıl?

Turk yapimi mustang

güzel olmuş.bana megane ı anımsattı
  • hepiniz çok sağolun arkadaşlar,gaza getirdiniz beni :))
    diğer resimleri buraya yüklemem uzun zaman alır onun için aşağıdaki adreslerden bakabilersiniz.bu arada üç boyutlu olarak bir audi tt üzerinde çalışıyorum bitince onu da gösteririm.şimdilik bir 4x4 gönderiyorum.inşallah bunu da beğenirsiniz.bu arada msn kullanmıyorum mesaj atmak isteyen seyfibalci@yahoo.com'a gönderebilir.

http://www.turkautodesign.com (bu adrese girin sonra sırasıyla:amatör tasarımcılar>seyfi balcı)el çizimlerime bakabilirsiniz.

aşağıdaki adreslerden direkt resimlere bakabilirsiniz.
    bilgisayarda yaptım.bunların da tasarımı bana ait,hatta bir kutudan yaptım.

http://img221.imageshack.us/my.php?image=deneme9hd1.jpg

http://img228.imageshack.us/my.php?image=deneme10pm5.jpg

http://img228.imageshack.us/my.php?image=deneme11zj4.jpg

Turk yapimi mustang

• süper
  • Hangi programı kullandın lo, ben okulu bitireyim, teklifler geliyr iş teklifleri, beni bul okul bitince, sna yardımcı olayım bak ciddiyim, makina mühendisiyim...
  • reno ile mitsubishi'nin çok güzel bir melezi olmuş. yani 1+1=3 olmuş

quote:

ahan da bu da benim çizimim tasarım da bana ait nasıl?

Turk yapimi mustang

• Koy karbon kağıdı koyyy

İlki dışındakiler güzel olmuş.
    fakat gördüğün araçları birleştireceğine
    kendi hayalinden birşeyler daha katarsan çok güzel olur
  • ne karbon kağıdı kardeş.en baştaki mustang hariç hepsi benim tasarımım.ayrıca yukarda bazı adresler verdim onlara da bir bak istersen.ayrıca kopyacılığa da kökten karşıyım. al bi tane daha gönderiyom

Turk yapimi mustang
  • Espride yaptırmıyorlar adama :)
    İlki dışındakiler iyi dedim zaten. İlki %90 copy
    Araçları karıştırmadan kendinden de bir şey kat diye sana söyledim zaten.
    Toplama duruyor.
  • seyfibalci güzel çizmişsin gerçekten tebrik ederim.
  • zaten hepsini kendimden yaptım.hiçbir arcın bilmem neresini alıp değiştirerek kullanmadım.ama sen arabadan özelliklede tasarımdan anlamıyorsun o yüzden de sana söylicek bişeyim yok.keşke sende bişeyler yapsan da tasarım öyle değil böyle olur desen.
  • CATIA MI KULLANIYORSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

CATIA MI KULLANIYORSUN

Şu arkadaşın çağrısına bir kulak ver ya bende merak ettim hangi programla yaptın acaba ?
  • 3ds max ile arkadaşlar.ama render benim fazla hoşuma gitmedi.ondan daha güzel bişey gönderecem audi tt.biraz bekleyin.
    1-2 güne kadar resimde gördüğünüz 4x4'e başlayacam.bu arada antiochos okulu bitir de yapalım bişeyler :)) hem ne zaman bitiyor okul?
  • quote:

3ds max ile arkadaşlar.ama render benim fazla hoşuma gitmedi.ondan daha güzel bişey gönderecem audi tt.biraz bekleyin.
    1-2 güne kadar resimde gördüğünüz 4x4'e başlayacam.bu arada antiochos okulu bitir de yapalım bişeyler :)) hem ne zaman bitiyor okul?

bu sene bitiyor...İnşallah tabi sakata gelmezsek

İrtibatı koparmayalım... Yaparız bişiler... Forumda takılmaya devam et sen

Ben biraz bu sene bu işlere eğilcem meuzn olmadan iş kovalıyacağım mezun olunca kendi işim olarak ne yapabilirim diye 1 senem boş gibi düşün, sonra cisco kursuna felan gitçem o ayrı da biraz geliştireceğim...

3ds max nedir ya makinacı adamı bozar, catia kullansana

bu arada 3ds max ı ne kadar bir sürede öğrendin olmazsa bende yükleyeyim ebookara çalışıp yapam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 19 Ekim 2006; 16:40:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.