Şimdi Ara

Turk yapimi mustang (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
11.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş ben işletme mezunuyum,makinacı değilim :)) ama catia da kulanmaya çalıştım da çok zor geldi.catia cam cae falan var onlar şimdilik beni ilgilendirmiyor onlar ayrıntı.benim için şimdilik iç veya dış görüntü olsun yeter onları da sen yaparsın artık. bu arada senin okul işi ölme eşşeğim yaz gelsin:)) bi de kursa gidecekmişsin.en az 2 3 sene.aslında hep makina mühendisi ya da endüstriyel tasarımcı olmak istemişimdir araba asarımcısı olmak için.
  • yaklaşık 2- 3 senede öğrendim galiba.ama fazla çalışmadığım için.yoksa daha kısa sürede öğrenirdim.sana da şiddetle tavsiye ederim.makinacı adamın mutlaka bilmesi gereken bi program.
  • Güzel ve özgün tasarımlar olmuş. Hep böyle devam et.
  • Güzel olmuş usta resim eline sağlık
  • max ile modellediğim tt.nasıl olmuş arkadaşlar?önden görünüşte ışık biraz az ama olsun,siz mesajı aldınız...

Turk yapimi mustang

Turk yapimi mustang

• quote:

Orjinalden alıntı: seyfibalci

zaten hepsini kendimden yaptım.hiçbir arcın bilmem neresini alıp değiştirerek kullanmadım.ama sen arabadan özelliklede tasarımdan anlamıyorsun o yüzden de sana söylicek bişeyim yok.keşke sende bişeyler yapsan da tasarım öyle değil böyle olur desen.

hiç eleştiri olmayacak hep poh poh...
    al bertone, venturi, renault, nissan
    birleştir. Sonra çizim yapabiliyor diye tasarımcı ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34 SRY 86 -- 20 Ekim 2006; 11:25:15 >
  • tek kelime süpper
  • Yetenege bak bee
  • Dehşet olmuş. Senin işletmede ne işin vardı ya şartlar mı sürükledi ?
  • quote:

kardeş ben işletme mezunuyum,makinacı değilim :)) ama catia da kulanmaya çalıştım da çok zor geldi.catia cam cae falan var onlar şimdilik beni ilgilendirmiyor onlar ayrıntı.benim için şimdilik iç veya dış görüntü olsun yeter onları da sen yaparsın artık. bu arada senin okul işi ölme eşşeğim yaz gelsin:)) bi de kursa gidecekmişsin.en az 2 3 sene.aslında hep makina mühendisi ya da endüstriyel tasarımcı olmak istemişimdir araba asarımcısı olmak için.

ben kursa gideceğim ama çalışırken gideceğim...

İlgisi yok yani :)

Seneye bitsin okul girerim işe ben inşalah :)

Yalnız seyfi audi TT çizmekle tasarımcı olmaz biliyorsun değil mi? Grafiker olunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiochos -- 20 Ekim 2006; 14:56:12 >

• biliyorum kardeş.çizimler sana az çok fikir vermiştir.hem işin teknik tarafı senin işin biliyorsun.bildiğim kadarıyla tasarımcılık yapan kişiler de iç veya dış tasarımı görsel olarak yapıyor gerisini ise mühendisler hallediyor.zaten bir arabanın tasarımında birsürü insan görev alıyor ve bunların hepsinin ayrı ayrı görevleri var.atıyorum bir arabanın dış tasarımını bir kişi yapıyorsa o araca motorun nasıl yerleştirileceği ya motor ya da makine mühendisinin işi.bilmem anlatabildimmi? :)) hep istemişimdir türkiyeden tasarımıyla olsun üretimiyle olsun %100 bir türk markası çıkmasını...

Turk yapimi mustang

• güzel tasarımlar ama biraz daha çalışman gerek. daha modern ve sıradışı olmalısın.
  • Ya sende işin tekniğini az çok bileceksin şimdi bunun oranları var aerodinamik olması var elbette bi sürü insan çalışıyor ama özgün araçların olması lazım.. Hem de bi kaç değil bisürü...
  • @seyfibalcı valla tebrikler
    @antiochos zaten sen iş bulmadan onlar seni bulucaktır sıkma canını bu konuda
  • çok sıradışı modelleri sevmiyorum antiochos ve muribbi sizler de isterseniz turkautodesign.com' a bi bakın.hem sıradışı hemde özgün tasarımlarım zaten var.şunu da belirteyim benim tasarımlarım aynı sitenin car styling dergisinde çıktı ve derginin yaptığı yorumlardan bir tanesi de "özellikle farlarda kendine ait bir çizgin var" değerlendirmesiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihg70

reno ile mitsubishi'nin çok güzel bir melezi olmuş. yani 1+1=3 olmuş

quote:

ahan da bu da benim çizimim tasarım da bana ait nasıl?

Turk yapimi mustang

renault megane evo X 3.5 T diyelim mi o zaman bu makinaya

• quote:

Orjinalden alıntı: swedeniz

beyler yorumlarinizi bekliyorum kendi cizimim

Turk yapimi mustang

Turk yapimi mustang

hangisi el ile çizim arkadaş eliyle çizmiş bizde elimizle boyayalım dedik

Turk yapimi mustang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlız kovboy -- 26 Ekim 2006; 20:36:41 >

• quote:

ahan da bu da benim çizimim tasarım da bana ait nasıl?

Turk yapimi mustang

Megan coupeyle 7 serisi karışımı olmuş şık gerçekten
  • quote:

max ile modellediğim tt.nasıl olmuş arkadaşlar?önden görünüşte ışık biraz az ama olsun,siz mesajı aldınız...

Turk yapimi mustang

Turk yapimi mustang

çok güzel olmuş ellerine sağlık.yanlız sana bir şey sormak istiyorum bu çizimi hangi programla yaptın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.