Şimdi Ara

Türk yapımı Online Oyun isteyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türü nedir biraz bilgi verirmsnz ko gibimi counter gibimi nasıl
    edit : tamam resimlere baktım ama oynayan birisi warsa anlatsn pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kınayt Onlayn -- 20 Şubat 2007; 19:59:40 >
  • yaa bu oyun varya bazı bil. larda çalışmıyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007 casıno royale

yaa bu oyun varya bazı bil. larda çalışmıyo...

test et dedim benim pc'de çalışmaz dedi. dedimki fire drakeden daha kapsamlı bir oyun herhalde screenshot'lara baktım resimler cin ali gibi ne grafik varda çalışmıyo anlamadım. ama ne olursa olsun türk oyunu destek vermek gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk

heey 22 dk da inior bu oynun asmacı ne

22 dkmıbende 2bucuk saat sürüyo
  • valla ben dun gırdım oyuna ama oynayamadım kı bir türlu acayıp lag vardı.Yada benım pc kaldırmadı dıyecem ama oyundakı cogu kişi lag felan dıyordu oynu oynaymadım yanı ben.sabah 5 cıvarında oyuna gıremedım.Baglantı kuramadım dıyıp durdu
  • Çok lag olabilir. Ama oyun güzel bence yeni başlayanlar için söyliyeyim. Balıkçıyı ben bir türlü bulamadım antrefonun orada ve mısır çarşısınada kapının oradan sağ tıkla giriliyor. İlk önce agah beyden görev alıyorsun sonra bayrağın oradaki jandarmaya gidiyorsun. Yardımda yazar zaten.
  • Denemek lazım güzel olabilir önyargı gerqsiz
  • K2 ' e Vereceğime Bu Oyuna Veririm Tabi K2 Gibi OLmayacakLarsa Bide Orası Var K2 Gibi OLamayacakarı Ne MaLum ? Ama Biz Yinede İyi Yönden DüşüneLim....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.