Şimdi Ara

Türk yapımı Online Oyun isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Mynet sponsorluğunda geliştirilmiş "İSTANBUL KIYAMET VAKTİ" adlı Online oyun hizmete girmiş valla. intenette gezerken rastladım. şu an test aşamasında olan oyun ücretsiz. istanbuloyun.mynet.com adresinden indirebilirsiniz.
    Gelin bu oyuna destek olalım. K2 paralarımızı yiyeceğine kendi memleketimizin şirketi kazansın.

• kuralım deneyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesplanus -- 20 Şubat 2007; 14:02:26 >
  • yaw sitesinde konusu cok kısa geçilmiş.. ko gibi elemanlarmı olacak acep. bilgisi olan ...
  • Valla destek olursak gelişmeye açık bi oyun gibi. Siteye mail atalım daha detaylı bili için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pesplanus -- 20 Şubat 2007; 14:14:23 >
  • Bende bu oyunu takip ediyorum ama suan oyun oynanılmaz durumda ok kasıyo test asamasından cıksın ole deneyecem
    Bilmeyenlerin bilgisine
    Oyunu oynamak icin mynet hesabınız olması yeterli ayrı bi acc almanıza gerek yok
  • Oyunun ana fikri nedir ? Amaç ne ve bununla ilgili bir topic var mı bu forumda ?
  • siteye bi mail attım. detaylı bilgi için, cevap gelirse paylaşcam sizlerle
  • paylaş hocam bizlede gelen maili. bakalım nasıl bişey
  • resimlere baktım o kadar güzel bişeye benzemio saçma bişey gibi
  • linkini verimisiniz indircemde
  • http://istanbuloyun.mynet.com/index.html

bende ındırıpdeneyecegım hiçmi degil param gidersede yurtum ınsanına gıder
  • eide bu özellikler sanki her pcde war ben indirdim o kadar sonra şey diyo
    pcniz buna uymuyo falan diooo A ..................................................................
    QQQQQQQQQQ
  • heey 22 dk da inior bu oynun asmacı ne
  • yıllar yıllar önce televizyonda görmüştüm buna benzer bi oyn. çok benziodu acaba o mu??
  • çok basit bi oyuna benziyo indirip te bakıcam 5dk da % 10 oldu:D
  • Bence o kadar güzel olamaz ama param türklere gitsin Bide grafikler baya kötü
  • oyun 512 de asırı kasıo sanıırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

Bence o kadar güzel olamaz ama param türklere gitsin Bide grafikler baya kötü

oyunları sadece grafiklerene göre değerlendiriyosak...
  • Ko mu başka bi tür oyunmu
  • yani mynet.com damı bu oyun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.