Şimdi Ara

Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Bucketz, iOS oyunlarını bir adım öteye taşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
11.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda türkce dil destegi yok mü ki? Eğer yoksa biraz ayıp olmuş yani. İngilizce olacak tabii ki âma turkceyi de koy sonuçta geliştiricilerin bir kısmı turk. Varsa bı şey diyemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paralı olduğu için alamadım kartım çıktığında almayı düşünüyorum ancak pek güzel gibi durmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hit Me Baby One More Time

quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

Merkezi istanbulda diye türk stüdyosu demek yanlış bence. Baksanıza stüdyonun ismi, oyunun ismi, içeriği vs... ben türkçe biryer yada bi seçenek göremiyorum.

Apple Ürünleri Serisi Bir Türk Malı Olmadığı, Sadece Türklere Değil Dünyaya Hitap Ettiğinden Ve İngilizcede Oldukça Yaygın Ve Genel Bir Dil Kabul Gördüğünden Dolayı Firmanın İsiminin Ve Oyunun İsminin Türkçe Olmaması Doğru Bir Seçim. Düşünsenize Oyun '' Kovalar '' Adı Altında Çıksaydı İlgi Oranı Ne Derece Düşer Buda Bunca Zamanlık Emeğin Çöpe Atılması Demek Olurdu. Stüdyo Merkezi Türkiyede Olduğu İçin Değil Dikkatli Okursan Türk Yazılımcılar Tarafından Geliştirildiği İçin Diyor.

Witcher'ı düşün. Adamlar Polonyalı, dünyaya açılmak için İngilizce yapıyorlar oyunu ama Polonya dilini de ekliyorlar. Hatta yanında, Fransızca gibi birkaç dublaj ve 5 tane başka dilin altyazısını da koyuyorlar. Hatta son yamayla Türkçe altyazı da geldi. Sadece Türkçe çıksın demiyoruz, Türkçe de çıksın diyoruz.

Ayrıca oyunun ismi Kovalar olunca ne oluyor? Başka bir adam oyunun adını Gerçek Yarış yapınca garipsemiyorsunuz, Kovalar olunca garipsiyorsunuz? Elmaya bir şey demiyorsunuz, Yoğurta kızıyorsunuz böyle isim mi olur diye.

• Yine bizim ay yıldız timimiz gelmiş neden Türkçe değil diye adamlara bomba fırlatıyor
    "Nereden bilecem Türk olduğunuzu" hahahahah işte buna bittim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Bence turkce uygulamalar artmayacak , bizdeki İngilizce bilen oranı artacak ;)

Bence olması gereken de bu zaten.
  • iyi durmuyor fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

Neden olması gereken bu? İstediğin kadar İngilizce bil, kendi dilimizle oyun oynamak istememizin nesi yanlış?

Bazı insanlarımız var, Dunyanın en ücra köşesindeki ülkeye gidip orada Türkçe eğitim veriyor. Bir başkası da "Ne gerek var, İngilizce öğrenin diyor." Yeni nesil yeni nesil diyoruz da kızıyorsunuz sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 28 Temmuz 2012; 19:36:07 >
  • o kadarda eğlenceli bir oyuna benzemiyor kısa sürede kenara atılır vaziyette.
  • Oyundan hiç birşey anlamadım ve beğenmedim ama üzerinde çok çalışılmış, bayağı kaliteli bir yapım gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Neden olması gereken bu? İstediğin kadar İngilizce bil, kendi dilimizle oyun oynamak istememizin nesi yanlış?

Bazı insanlarımız var, Dunyanın en ücra köşesindeki ülkeye gidip orada Türkçe eğitim veriyor. Bir başkası da "Ne gerek var, İngilizce öğrenin diyor." Yeni nesil yeni nesil diyoruz da kızıyorsunuz sonra.

Sadece oyun olarak bakma.Akademik olarak hayatimizda bizim işimize Türkçe'mi daha çok yarar,İngilizce mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

quote:

Sadece oyun olarak bakma.Akademik olarak hayatimizda bizim işimize Türkçe'mi daha çok yarar,İngilizce mi?

Sadece oyun olarak bakmıyorum. İngilizce öğrenelim, şu an için başka çaremiz yok zaten. Ama Türkçe'yi de artıralım. O akademik kitapların hepsi İngilizlerin elinden mi çıkıyor? Fransız adam makale yazıyor ama İngilizce. Türkçe de yazsın. O yazmıyorsa başkası çevirsin. Biz de Türkçe okuyalım. Zevk alalım okurken de. Şahsen İngilizce okuduğum hiçbir şeyden zevk almıyorum.

Microsoft'un felan tekel olmasını istemiyorsunuz ama İngilizce'nin tekel olmasını istiyorsunuz. Nasıl bir kafadır bu?

• İdare eder, vakit geçirilecek kadar anca ama bağımlı olunacağını zannetmiyorum. Şahsen ben çok fazla beğendim diye söyleyemem ama emek var, bu bir gerçek.
  • Bedava olursa indiririm.
  • Kimse bana Turkiyede firsat yok oyun cikmaz vs demesin yapan yapiyor iste onemli olan yetenek ve inanmak.Oyunda oek zevkli durmuyor ama destek icin indirebilirim birde onda Turkler yaptigi iicn turk oyunu denmis ki hq neredeyse sirkette oralidir yani Turkiyede bir sirket isterse full yabanci olsun Turkiye sinirlari icerisinde bir sirket olur kaldimi Turk cogu kisi bipu sirkette kuranda Turk yani tam Turk sirketi oyuna opTurkce sonra eklenebilir ama simdi bence kazanci bekliyorlar aknra ekleyeceklerdir ama turkce bekleyenlerde indirmeden beklemesin sirf Turk siye turkce ekleyecekler diye bir kural yok Turkce eklemek icin calismalari lazim ve birkac problem cikmisti bpyapimciyla daha once baska oyun yapan Atudk arkadasla yani zor dil eklemek bazen.Oyunda Turkce olamali cok sacma cunku ilgi cok dusecektir arkadas gliba dunyanin merkezi saniyor kendini Turkceye cevirilsin neden turkce degil diye sen dilini yayamadiysan ingiliz aldigi her bolgeye yaydiysa bu onlarin basarisidir o yuzden anadil oldu sonra neden arkce yok Turkceye neden cevrilmiyor deme dilimizin dunyada onemi yok cunku sirf sen istiyorsun diye turkceye cevirilmez hersey.Oyun pek guzel degil ama dedigim gibi destek icin indirecegim.Dedigim gibi turkceyi koruyun ama ingilziceye dusman olmak cahilliktir ingilice bilmek sart artik yardimini bilenler bilir ancak.Turkce eklemek bazen kolay olmayabiliyor daha ince sorun yasayan oldu o yuzden zaman gecip ilk updateler talebler karsilaninca yapabilirler diye dusunuyorum a drodiede gelebiir o zaman.Anc destek vermeyip sirf turk diye turce yapacaklari gorunce turkce cikmasin siyorum destek verme adam sirf Turk diye milliyetcilik bekle adam orada Tuekce icin para dokuyor ama oyunu indirme sadeçe laf et ki adamlar destekte istememistidh destek drmek icin yayinlamistir adamlarin kac yerde studyosu var reklamini yapmislardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Zaten bizim Türk girişimciler anca bu şekilde ünlü olabilir

Ne sekilde?

• Mmorpg yapsınlar da oynasak

• Fragmanda 2 tane Türk gördüm. Bence Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ibaresi biraz yanlış olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Fragmanda 2 tane Türk gördüm. Bence Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ibaresi biraz yanlış olmuş.

Evet malesef bizim medya her şeyi abartır. Crysis'e Türk oyununu demek gibi saçma olmuş kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Fragmanda 2 tane Türk gördüm. Bence Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ibaresi biraz yanlış olmuş.

Evet malesef bizim medya her şeyi abartır. Crysis'e Türk oyununu demek gibi saçma olmuş kesinlikle

Crytek turk firmasi diyenler,e crysis ipturk firmasi diyenlerle tsrtismistim aklima o geldi simdi evet turk az olabilir o zaman turk oyunu demek yanlis olur ama Turk bir firmanin yaptigi on denebilir merkezin istanvuldan olmasindan dolayi haberdede gaz versin diye turklerin yaptigi denmis direk herkes turk izlenimi yaratiyor.Crysisi yapanlar calisan yuzlerce kisi turk degil firma tuek tarafindan kurulsada merkezi almanydaysa alman firmadir bu yuzden crysis turk oyunu degil sirket turk degil oyunu yapanlarda turk degil sirf milliyetcilik olay.Yapan kisiler turkceyi duzgun konusamiyor bile oyunumuz olmayincaisalr saldiriyor dogsl olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 29 Temmuz 2012; 4:09:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Crytek turk firmasi diyenler,e crysis ipturk firmasi diyenlerle tsrtismistim aklima o geldi simdi evet turk az olabilir o zaman turk oyunu demek yanlis olur ama Turk bir firmanin yaptigi on denebilir merkezin istanvuldan olmasindan dolayi haberdede gaz versin diye turklerin yaptigi denmis direk herkes turk izlenimi yaratiyor.Crysisi yapanlar calisan yuzlerce kisi turk degil firma tuek tarafindan kurulsada merkezi almanydaysa alman firmadir bu yuzden crysis turk oyunu degil sirket turk degil oyunu yapanlarda turk degil sirf milliyetcilik olay.Yapan kisiler turkceyi duzgun konusamiyor bile.

Türk yazılımcıların da aralarında bulunduğu deseler keşke. O kadar insana haksızlık oluyor. Şunu dandik özel kanallarımızdan beklerim ama DH'de görünce sinirim tepeme çıkıyor. Gerçekten ben de izledim fragmanı ve 2 kişi gördüm.
    Ya bu haber yapanların Türkçe'ye tam hakim olmadığından ya da dikkat çekmeye çalışmalarından oluyor bu tür haberler hangisi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.