Şimdi Ara

Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Bucketz, iOS oyunlarını bir adım öteye taşıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
11.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Fragmanda 2 tane Türk gördüm. Bence Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ibaresi biraz yanlış olmuş.

Evet malesef bizim medya her şeyi abartır. Crysis'e Türk oyununu demek gibi saçma olmuş kesinlikle

Crytek turk firmasi diyenler,e crysis ipturk firmasi diyenlerle tsrtismistim aklima o geldi simdi evet turk az olabilir o zaman turk oyunu demek yanlis olur ama Turk bir firmanin yaptigi on denebilir merkezin istanvuldan olmasindan dolayi haberdede gaz versin diye turklerin yaptigi denmis direk herkes turk izlenimi yaratiyor.Crysisi yapanlar calisan yuzlerce kisi turk degil firma tuek tarafindan kurulsada merkezi almanydaysa alman firmadir bu yuzden crysis turk oyunu degil sirket turk degil oyunu yapanlarda turk degil sirf milliyetcilik olay.Yapan kisiler turkceyi duzgun konusamiyor bile.

Türk yazılımcıların da aralarında bulunduğu deseler keşke. O kadar insana haksızlık oluyor. Şunu dandik özel kanallarımızdan beklerim ama DH'de görünce sinirim tepeme çıkıyor. Gerçekten ben de izledim fragmanı ve 2 kişi gördüm.
    Ya bu haber yapanların Türkçe'ye tam hakim olmadığından ya da dikkat çekmeye çalışmalarından oluyor bu tür haberler hangisi bilmiyorum.

Türk yazılımcıların da aralarında bulunduğu? Koskoca şirketin kurucuları Türk, bu kadar basit bir şekilde geçiştirilecek öyle mi?

Adamlar sayesinde birçok Türkçe oyun oynayabiliyoruz. Bunlar Türk değil de kim Türk acaba?

Türk firmasında illa herkes Türk olmak zorunda değil. Quantic Dream mesela. Birçok yerden mühendis vardır içinde ama Fransız firması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byabsnn

Fragmanda 2 tane Türk gördüm. Bence Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen ibaresi biraz yanlış olmuş.

Evet malesef bizim medya her şeyi abartır. Crysis'e Türk oyununu demek gibi saçma olmuş kesinlikle

Crytek turk firmasi diyenler,e crysis ipturk firmasi diyenlerle tsrtismistim aklima o geldi simdi evet turk az olabilir o zaman turk oyunu demek yanlis olur ama Turk bir firmanin yaptigi on denebilir merkezin istanvuldan olmasindan dolayi haberdede gaz versin diye turklerin yaptigi denmis direk herkes turk izlenimi yaratiyor.Crysisi yapanlar calisan yuzlerce kisi turk degil firma tuek tarafindan kurulsada merkezi almanydaysa alman firmadir bu yuzden crysis turk oyunu degil sirket turk degil oyunu yapanlarda turk degil sirf milliyetcilik olay.Yapan kisiler turkceyi duzgun konusamiyor bile.

Türk yazılımcıların da aralarında bulunduğu deseler keşke. O kadar insana haksızlık oluyor. Şunu dandik özel kanallarımızdan beklerim ama DH'de görünce sinirim tepeme çıkıyor. Gerçekten ben de izledim fragmanı ve 2 kişi gördüm.
    Ya bu haber yapanların Türkçe'ye tam hakim olmadığından ya da dikkat çekmeye çalışmalarından oluyor bu tür haberler hangisi bilmiyorum.

Medya dostum medya dh sirf haberi populer yapmwk iicn boyle vir hamle yapmis olabilir ki yakismqmis bencede sirketin kurucusu turk olsada oyunu yapanlardan sadece 2 kisi turk obur insanlwra haksizlik dedigin gibi.Turk yazilimcilarinda arada bulundugu gibi dogru bit bsdlik neden atsinlar amaclari gaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Karakterler çok sinir bozucu, torbaların üstüne düşmesini izlemek için indiririm anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -mehmet-

Merkezi istanbulda diye türk stüdyosu demek yanlış bence. Baksanıza stüdyonun ismi, oyunun ismi, içeriği vs... ben türkçe biryer yada bi seçenek göremiyorum.

yakın zamanda türkçe dil desteği gelebilir belki talep olursa?

• Oyun nasıl deneyen var mı ?
  • çok tatlı almam lazım hemen hemde çıldırıcam ya çoooooook tatlı bir telefon yani canımın içi

• Türkçe dil desteği veren oyunlar artmalı
  • hortlatın bakalım...
  • iyi iyi güzel Türk oyunları çoğalsın oyun dünyaında türklerinde adı olsun

• Türkçe olmadığı için satın almayı düşünmüyorum..
  • neden Türkçe değil hadi olmasın bari adı Türkçe olsun işte biz bu yüzden Türkçeyi kaybediyoruz birde Türkçe dil seçeneği yokmuş bedava olsa bile indirmem
  • desteklenmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı neden yabancı :(

• Hortlamış.
  • çok güzel

• Ben beğenmesem de destekliyorum şirin olmuş vasat olsa da.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.