Oncelikle uyarmak istiyorum asagida anlattigim tamir yontemini kesinlikle tavsiye etmiyorum, uygulamanız durumunda olusacak zararlardan dolayi da mesuliyet kabul etmiyorum !!! ------------------------------------------------------------------- Bir kac gundur adsl baglantimda sorunlar yasiyordum. Bazen baglanti saglanamiyo, bazen link isigi hic yanmiyor bazende baglanti saglanmasina ragmen veri akisi olmuyor yada ilk 15-20 saniye sitelere erisim mumkun oluyor sonra kesiliyordu. Boyle garip ne udugu belirsiz ve istikrarsiz bir arizayla karsilastim.
İlk once telekom'u aradim baglantimda sorun olup olmadigiyla ilgili. Ordan bi netice cıkmadi. Artik is basa dustu ve modemle bogusmaya basladim. Bu arada benim modem zoom x4. Oncelikle zoom console den tamir icin ugrastim ama ne mumkun console erisim saglanamiyor. Modem kac kere acip kapadigimi saymadim ama en az 100 kere olmustur. Hard reset atmayi denedim o da olmuyor. Akliniza gelen gelmeyen her yontemi denedim , cok alakasi olmasa da virus taramasi yaptim sisteme olur ya zibidinin biri yazmistir boyle internete erisimi durduran bi tane diye. Hic bi virus yok sistem tertemiz. Bu arada dial-up dan baglanip forumlara da bakiyorum acaba baska benim gibi sikayeti olan varmi belki altyapi problemidir genel bir sorundur, ama yok kimseden oyle bir mesaj.
Artik sabrimin sonuna gelmistim yapilabilecek tum mantikli ve teknik bilgiye dayali mudaheleyi yapmistim ama en ufak bir gelisme gerceklesmedi. Hem besiktas-valencia macini izliyordum hem de modemle ugrasiyordum. Zaten ne olduysa o 3. golu yedikten sonra oldu ve ben de ipler koptu, "Ulaaaaan sen misin baglanmayan modem" demem le modemi sokup firlatmam bir oldu, akabinde sinirimi alamadim ve modemi biraz hirpaladim.
5 dk sonra sakinlesince bi deneyelim su modemi ya calisir ya da atarim dedim.Sonra ne oldu tahmin edin. Ve mantiksizlik gene kazandi modem direkt baglandi canavar gibi calisiyor simdi.
Simdi bilimsel bi aciklama yapayim diyecem, belki temassizlik felan vardi, ama hic kasmaya gerek yok. Haticeye degil neticeye bakalim.
Umarim sizi baymamisimdir. Bu garip olayi sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada anlasildigi uzere fazlasiyla besiktas fanatigiyim. Modemin duzelmesi icin valencia dan gol yememiz gerekecegi nerden aklima gelirdi ?!?
Var ya adamlarin 3.golü öyle olmasaydı ben de kahrımdan ölürdüm ama herifçioğlu acaip bir gol attı, biraz olsun teselli ediyor, doğruya doğru gerçekten çok iyidi.Bizimkiler herzaman ki gibi salak salak goller kaçırdı.Senin modem tamir yöntemini ben sıkçana windows tamirinde kullanıyorum.
o topa nasıL kafa wurdurduLar haLaa anlamış deiLim! bir an için topun hawada süzüLüşüyLe senin modem fırLayışını özdeşLeştirdim:)) modem 90'a girdi:P
bazen bilgisayarlar bu dilden anlıyorlar:)
yan toplarda her turk takımı gibi beşiktaşta rezil o yuzden anlayacak bişey yok anlaması gereken futbolcular ayrıca sorununun modemden değil hat yada elektiriklerden kaynaklandıgını dusunuyorum
Yaa aynı sorun bende de vardı geçen akşam! önce indiriyor sonra duruyodu yada upload veriyor download duruyodu falan aradım telekomu dediler bekleyin halledicez aradan 2 saat geçti bidaha aradım tamir ettik reset atın bilgisayara dediler şimdi aslan gibi çalışıyo! Modem de hala tek parça! :) eki eki!! Ama etkilidir genede darp yöntemi genelde! Tecrübeyle sabit! ( Televizyonu yere atmış bir adamım ben de ordan biliyorum) 2 hafta daha gitmişti sonrada yenisini almıştık! :)
Türk lerin en meşhur tamir yöntemi çoğu zaman işe yarıyor. hehheheeheee
çok şükür ne modemimde ne ayarlarımda ne de baglantımda boyle büyük bi sorun çıkmadı....aman aman nazar degmez işallah..
ee her işde bir hayır var demişler iyiki beşiktaş yenilmiş :)
Yine bir besiktas-valencia maci ve modem tamiriyle karsinizdayim.
Bu bir haftalik sure icerisinde degisen bir sey olmadi besiktas yine yenildi benim modem hala dayak yemeden calismiyor. Tek degisen sey tamir isini iyice teknik hale getirmis olmam. Oyle eskisi gibi haldir huldur dalmiyorum modeme, belli noktalari var oralara uygun siddette iki tane kodum mu calismaya devam ediyor. Bi de modemin dik bir pozisyonda durmasi gerekiyor aksi takdirde tedavi basarisiz oluyor.
Belki bazi arkadaslar abarttigimi filan zannediyorlardir. Ya nasil yemin ediyim, hakikaten oyle vallahi billahi besiktasin sampiyon oldugunu gormek nasip olmasin.
Bi sure daha idare etsin internetle isim kalmadigi bi ara garanti kapsaminda gondericem, yoksa bi omur boyle gecmez.
bi yerinde temazsızLık oLmasın! sen modemi tamir edecem diye besikTas uefadan eLendi Lİgde de 11 puan kaybetti. fenerbahce modemimiDir nedir:PpP
benim eski monitorum olan ve bayaa servislerde surunen VESTEL aynı dilden anlıyoodu. ses çıkarıyoodu bir iki şaplaktan soona adam oluyoodu ancak :)
:) ya muhabbet süper ya bende tesadüftürki az önce armageddon filmini izledim ordada adamlar gitmiş uzaya meteoru patlatacaklar.uzay gemisi çalışmıo.ordan amerikalı tekniker gidio makina bölmesine bakıo araştırıo bulamıo bimok,rus tekniker bi koyuyo makinaya çalışıo mohuauhauha.dio alet bundan annar. tey tey...vurarak hep bişi tamir etmişimdir vesselam :)= gerçi arabada maçı dinlerken gol sırasında kırmızı ışıkta birine vurmamı saymıorum... :P allahtan ufak çiziklerle eywalah deip geçtik...
kardeş zoomu bi aç,lehimleri tazele felan.kontakt sorunu wardır herhal
dodgethis hocam, sen modem tamir işini iyice akupunktur olayına çevirmişsin. belli noktalara vurduğuna göre:)
arkadaslar sohbet benim de hosuma gitti ama bu kadar geyik yeter artık diger problemlere yanıt aramaya baslıyalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme