Şimdi Ara

turkanime.tv deki animelerin altyazılarını indirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktan pek anlaşılmamış olabilir. Ben Nichijou animesini 720p indirdim. Ama bütün bölümlerin altyazılarını ne kadar arasamda bulamadım. Mesela sadece 1 den 8 e kadar var. Ama türk animede benim bulduğum bu altyazının hepsi var gömülmüş bi şekilde. Bu altyazıları nasıl bulabilirim yada siz biliyorsanız bana site filan önerin (arşiv yapıyorumda onun için)

• Seriyi çeviren fansub'ların sitesine bak derdim ama onlarda büyük bir ihtimal gömülü paylaşmıştır o yüzden bir çeviren kişiye sor onda srt dosyası varsa sana upload eder ama büyük ihtimalle video içine direk çevirdim srt dosyası yok dicektir Olsa da öyle diyolar bazen :d Bunun dışında yapabilceğin şey çeviri yoksa bölümü indirip içinden altyazıyı çıkarmak olur bunun için gerekli programlar var biraz araştırırsan bulabilrsin bende bir kaç seri için yapmıştım çok zor değil
  • teşekkür ederim bakıyorum
  • DivXplanet'de bulamadıysanızwww.animemangatr.com sitesi üzerinden arama yaptırın. Eğer ki orada da paylaşılmamışsa fansub grubunun yaptığı hardsub video siteye yüklenmiştir ve hardsub yapan gruplar zaten altyazılarını paylaşmak konusunda paranoyak olduklarından daha fazla araman sonuç vermeyecektir.

Turkanime ve genel olarak Türkçe stream sitelerdeki çalıntı içeriklere izleyiciyi yöneltmek istemediğimden konuyu kilitliyorum. Çamur kalite izlememk ve çalıntı içerikleri hit ile ödüllendirmemeiş olmak için lütfen bu tür sitelerden uzak durun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.