Şimdi Ara

Türkçe Aion PvP Açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Server' pack kurmadan önce NCsoft Launcher dan file->Advanced->Region bölümünün "Nort America" olması zorunludur aksi takdirde server'a giremezsiniz. eğer europa seçili ise nort america yaparak oyunu güncelleyin.
    KAYIT VE DOSYALAR: 37.148.208.57 [türkiye lokalasyon (İzmir/Buca 50Mbps MetroNet)]
    Server pack içinde bulunan Launch.bat ile oyuna girebilirsiniz (bunu bana exe ye derliyebilen bi arkadaş varsa gerçekten çok sevinirim ben derledigimde hata alıyorum)

Server Özellikleri:
    100x Exp Oranı
    100x Quest Oranı
    100x Kinah Oranı
    100x Group Oranı
    100x Drop Oranı
    100x Abyss Puan Oranı
    Oyunun Arayüzüde dahil çogu yer türkçeye çevirildi ve çeviriler devam ediyor (questler en son çünkü düzgün bir şekilde çevirilmesi gerekiyor)
    Market açıktır.
    Admin Seçimi olacaktır. (önce <GM> sonra <ADMIN>)
    3.0.x.x versiyonlu.
    Oto Skill Learn sistemi var lvl atladıkça o level'e ait skili otomatik olarak öğreniyorsunuz. ve böylece paranız cepte kalıyor.
    PvP ve arena açıktır.
    İleride BossEvent düzenlenecektir. (55+ lvl üstü tavsiyem gerçekten çok zor)

Sunucu Özellikleri (Kendi pc'mde virtial disk şeklindebarındırıyorum ancak bilgisayarımı hiç kapatmıyorum)
    4GB ram
    4 çekirdek
    ve 20Mbps hat ayırdım.(yurt dışı ip kapalıdır)

PvP ile iyi kötü tüm yorumlarınızı burada paylaşırsanız sevinirim geliştirmemde yardımcı olursunuz.

Ve gelelim ekran görüntülerine.
     Türkçe Aion PvP Açıldı

Türkçe Aion PvP Açıldı

Türkçe Aion PvP Açıldı

Oyunda 60 lvl'e kadar kendim gittim. görevlerin çogunuda yaptım hiç bir hata ile rastlamadım.

• Bir önceki konunuda okmuştum azmine hayran kaldım umarım telif hakkı vs gibi konularla başın ağrımaz neticede aion private server ı yapılan diğer oyunlarla kıyaslanmayacak kadar büyük bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pepeee

Bir önceki konunuda okmuştum azmine hayran kaldım umarım telif hakkı vs gibi konularla başın ağrımaz neticede aion private server ı yapılan diğer oyunlarla kıyaslanmayacak kadar büyük bir oyun.

onların kapanış nedeni benim gibi 3.0.x.x versiyonlarını çalmaları 1.5.x.x veya 1.7.x.x versiyonlarıyla çalışan pvp ler halen açık.hem yurt dışı ip'yi kapatmamın en önemli sebeplerinden birisi budur,hem lag fazla olmasın hemde yurt dışında haber olmasın.
  • Genel olarak güzel gibi gözüküyor. Biraz sonrada deneyeceğim. Türkçe veya inglizce olması çok önemli değil ama ingilizce olmasını tercih ederim ben. bu tür oyunlarda genelde kullanılan kelimelerin türkçesini görünce anlamıyorum kafa karışıklığına yol açıyor.

Sanırım bir sorun var. yanlış görmediysem ncsoft aionun versiyonunu yükseltmiş 3.5 e çıkarmışlar. baştan indirecek arkadaşlar olursa oyuna giremeyebilirler. bende 3.0 versiyonu mevcut var onla test edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brostalker -- 30 Ekim 2012; 22:14:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brostalker

Genel olarak güzel gibi gözüküyor. Biraz sonrada deneyeceğim. Türkçe veya inglizce olması çok önemli değil ama ingilizce olmasını tercih ederim ben. bu tür oyunlarda genelde kullanılan kelimelerin türkçesini görünce anlamıyorum kafa karışıklığına yol açıyor.

Sanırım bir sorun var. yanlış görmediysem ncsoft aionun versiyonunu yükseltmiş 3.5 e çıkarmışlar. baştan indirecek arkadaşlar olursa oyuna giremeyebilirler. bende 3.0 versiyonu mevcut var onla test edeceğim

herhangi bir sorun olmaz verecegim dosya 3.0 ailesinden yeni klasöre kopyalarlar nort amerikayı ona pack yaparlar. sonra tekrardan orjinal klasörü eu ya güncelleyebilirler. kendim bizzat denedim :)
  • Nasıl bağlanıcağımızı anlamadım, pek bilmem bu işleri Ayrıca 100x dediğiniz, 100 katı sanırım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenoLeS9 -- 1 Kasım 2012; 10:14:34 >
  • Öncelikle hayırlı olsun yakın zamanda deniycem

Edit: 9 level oldum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebbulut -- 1 Kasım 2012; 19:00:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamen türkçe değil sanırım resimlerden görüğüm kadarıyla ?
  • Hayırlı olsun , güzel bir uğraş :)
  • up diyelimde gözden kaçmasın
  • kolay gelsin öncelikle.
    test edecektim ama Chrome ve IDM ile dosyaları indirmeye caliştim dosyalar %99.99 hata veriyor indirmiyor.
  • Region değiştirme olayını yapamadım :/ yardım pls
    This program is unaivable in your country

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snow71 -- 6 Kasım 2012; 15:15:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.