ondan değil ping güzel olur ve oynayan herkez türk olur gerçi bu herkezin türk olması bence çok değil ama :)
quote:
Orijinalden alıntı: Batu
PvP olayinin ustesinden gelebilirseniz ve launcheri kolay olursa bende geliyorum Ayagim ugurludur, ozellikle aion konusunda
senide beklerim kardeşim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Zayber
ondan değil ping güzel olur ve oynayan herkez türk olur gerçi bu herkezin türk olması bence çok değil ama :)
olayin en iyi yanıda bu herkez türk ve pingler normal :) yurtdışı ip de kapalı lagda yook ohhh misss gibi :D de ufak bir pirüz var bu java da dışarı ip den açtıgında yani ya internal pvp açılabiliyor (local) yada external pvp external açarsam local agdan ben baglanamıyorum nete fln gitmem lazım yada letpatım evde olursa telefondan baglanıcam bluetoot ile :) yoksa adminsiz bir aion pvp olacak :D
bu server calısıyormu ? bayramda denesek :)
çalışıyor bendeki aion eu olduğu için geçen giremedim na olsaydı girecektim , ama Repizli girdi bende onun pc ye bağlanıp izledim bayramdan sonra işlere tekrar koyulacaktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme