Şimdi Ara

Türkçe Aion PvP Server (yapım aşamasında)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aion ve aion pvp sever olarak sıkıntılarım görevlerin, oyuncuların ve adminlerin ingilizce konuşmaları oldu. bende neden bir türkçe pvp kurulmasın diye biraz araştırma yaptım ve java platformu üzerine kurulabilen bir pvp sistemi kurdum. ancak oda ingilizce, ama imkansız değil :) gm kodlarıda dahil,görevleri, npc adları vb. şeyleri yavaş yavaş türkçeye çevirmeye başladık. Fotoğraflarınıda çektim umarım begenir ve gelirsiniz arkadaşlar..

Kayıt İçin: Buradan
    Giriş Pack: Buradan İndirebilirsiniz.
    Herhangi bir problem yada sorunda bana msn üzerinden ulaşabilirsiniz: destek@servercehennemi.com
    NOT: BU pack kalıcı değildir güncelleme gelicek ancak 1-2 gün için arkadaşlarımızın ısrarı üzerine açmak istedim. Yeni fotoğraflarda konunun altına eklenmiştir.

Fotoğraflar

Yeni Fotoğraflar (11.10.2012)

bu arada java dilini iyi bilen bi arkadaş bana yardımda bulunabilirse sevinirim, çünkü açamadıgım bazı java uzantılıları var açsam bile bazı türkçe karakterleri desteklemiyoru özelliklede büyük harfli türkçe karakterler. Ö,İ vb. yada bunu açıp düzenliyebilecegim bi program önerebilirseniz sevinirim.

PvP özellikleri.
    Server Speed 100x
    drop speed 100x
    Level sınırı 55 tir(şimdilik düzenliyebilirsem 70 zırhları falanda var)
    yeni 2 pet var.
    pet lerin tamamının adı türkçe, gm kodları türkçe. npc,quest lerin %15 e yakını türkçe diger kalanlarınıda açamadıgım için halen ingilizce.
    3.0.0.x Patch sistemiyle çalışıyor(haliyle bu Patch'te gelen yeni özellikler skiller petler vb. hepsi mevcut)
    İtemMall mevctut
    ve daha fazlası

kısa ve özü uğraşabilirsem baya iyi bir pvp olacak gibi..
    üstelik arkadaşla denedik. ben sw yi açtım o telefonundan 2G(down max=25kb/s upload max=19kb/s) baglantı hiziyla oyuna girdi. hiç lag yoktu diyebilirim. (71 ping)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RepizLi -- 13 Ekim 2012; 13:25:31 >

• profesyonel bir yardım almadan altından kalkılacak bir şey değil bence bu. en fazla eğlenmek için biraz uğraşılır ancak yüzlerce kişiye aktif hizmet verebilecek kalıcı bir server kurmak çok çok zor bir iş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

profesyonel bir yardım almadan altından kalkılacak bir şey değil bence bu. en fazla eğlenmek için biraz uğraşılır ancak yüzlerce kişiye aktif hizmet verebilecek kalıcı bir server kurmak çok çok zor bir iş.

söylediklerin dogru ancak,"PowerEdge T310 TS" için ilk başlarda pro destek almıştım. kitaplar videolar vb. sitelerden destek alarak sunucu kurmayı başardım ilk başlarda çok zorlanmıştım. ancak şimdi bebek oyuncağı gibi geliyor desem yalan olmaz. statik ip ile 100mblik fiber var. şimdi diyeceksin bu hızla o kadar kişi beslenirmi diye ?. lokalasyon uzak olmadıgı için ve yurtdışı IP kapalı oldugu için ping ve lag sorunum olmadı bu zamana kadar bu yılbaşında 2. yılımı dolduruyrorum bu işte ve bu zamana kadar gelen şikayetlerde hiç lag ve vb sorunu şikayetini almadım. server'ım bana göre kaliteli. modemde saglam(biliyosundur ttnetin verdigi modemler agır yük altınta rest atıyor). yani kardeşim sevdigim bu oyun için uğraşmaya değer bence. java kodlarıylada ilgili forumdan bi arkadaş program önerdi onla açmayı başardım. şimdiki sorunum .pak uzantılarını açmak ama oda çözülmeyecek diye birşeyi yok. 1 hafta belki 1 ay.. ama olsun sen ve senin gibi bir çok oyunsevere kusursuz hizmet vermek için uğraşırım. metin2 pvp açmam 4 ayımı aldı,2011 client olmasına ragmen serverda ne lagg var nede bugg. şu anda çogu pvp buggdan geçilmiyor.

• İngilizce çeviri konusunda 1 ay boyunca yardımcı olabılırım eğer istersen, başka da bişeden anlamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shak3down

İngilizce çeviri konusunda 1 ay boyunca yardımcı olabılırım eğer istersen, başka da bişeden anlamam :)

ingilizce olsalar canımı yesinler diyecem ancak çince gibi birşey :) özel converter kullanıyorum bide onları ingilizceden türkçeye çevirecek converter var sağol kardeşim :) şu anda hiç bir problemim yok forumdan abilerim yardımda bulunuyorlar. :)
  • Offical dahil kaç türk player var ki aion oynayan, diyelim ki gerçekten başardın hakıyla ama oynayacak useri nerden bulacaksın. hani saten 1-2gblik bir meret değil ki bu oyun, oynamayanların da dikatini çeksin.
    Yanlış hatılamıyosam eskiden Türkler açmıştı fakat öyle bi başlık gördüm kayboldu gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Revenge

Offical dahil kaç türk player var ki aion oynayan, diyelim ki gerçekten başardın hakıyla ama oynayacak useri nerden bulacaksın. hani saten 1-2gblik bir meret değil ki bu oyun, oynamayanların da dikatini çeksin.
    Yanlış hatılamıyosam eskiden Türkler açmıştı fakat öyle bi başlık gördüm kayboldu gitti.

sana katıldıgımı söyliyemem benim çevremde 20-25 kişi bekliyen var zaten. paralı diye katılamayan arkadaşlarımda var pvp oynuyorlar sürekli :) anlıyacagın 1-2 gün içinde sadece arkadaşlarımı davet etsem, buradaki forumda clienti paylaşsam, vb sitelerde yazsam nerden baksan 100 e yakın kişi bulurum :) geriside zamanla gelicektir eminim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aion Offical ucretsiz biliyorsunuzdur insallah. Iyi sanslar, iyi calismalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Aion Offical ucretsiz biliyorsunuzdur insallah. Iyi sanslar, iyi calismalar.

aion offical önceden ücretliydi, ücretsiz olmasına ragmen oyunu bırakan veya başlamak isteyipte başlamayan oyuncu çok.
  • 3 aylık gold pack 45 lira yahu bunun için bile şu oyunu oynamıyor millet :) beleş mezar bulsalar içine atlayacaklar
  • Umarım herşey istediğiniz gibi olur sevinirim. Aion Offical ucretsiz olmasını pek sorun etmeyin bence benim gibi betadan beri oynayıp görev yapmaktan item kasmaktan sıkılmış birçok insan vardır diye düşünüyorum şöyle günde 2 3 saat ayırarak keyifle pvp yapılabilcek bi server kurabilirseniz iyi olur. takipteyim kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helllfire

Umarım herşey istediğiniz gibi olur sevinirim. Aion Offical ucretsiz olmasını pek sorun etmeyin bence benim gibi betadan beri oynayıp görev yapmaktan item kasmaktan sıkılmış birçok insan vardır diye düşünüyorum şöyle günde 2 3 saat ayırarak keyifle pvp yapılabilcek bi server kurabilirseniz iyi olur. takipteyim kolay gelsin :)

sağolasın dostum. yarın beta login paneli ekleyebilirim zaten yeni fotoğraflar koydum bu gun. gerçektende öyle görev yapmaktan bıktım gerçekte :D ama onun zevkide farklı oluyor be usta ama dedigin gibi pvp ler artık daha çok tutulmaya başladı. biraz maddi imkanım olsa metronet'e geçip çok kişili serverlar barındırmayı düşünüyorum.
  • aion gibi hızlı pvp si olan bir oyunu düşük ping ile oynamak daha keyifli olur Türkiye tabanlı bir sunucu olursa güzel şeyler çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

aion gibi hızlı pvp si olan bir oyunu düşük ping ile oynamak daha keyifli olur Türkiye tabanlı bir sunucu olursa güzel şeyler çıkabilir

peki ben sana "Türkiye tabanlı bir sunucu ve türkçe bir pvp oldugunu" söylesem ne dersin kardeşim
  • senin açacağını biliyorum :) bakalım deneyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

senin açacağını biliyorum :) bakalım deneyelim

hadi hayırlısı şöyle kalabalık bir aile olalım 200-300 kişilik türk ailesi :D
  • Resimdeki spear için bile başlarım

Şaka bir yana güzel bi çalışma olmuş, umarım açarsınız, takipteyim
  • PvP olayinin ustesinden gelebilirseniz ve launcheri kolay olursa bende geliyorum Ayagim ugurludur, ozellikle aion konusunda

• ben pvp değilde normal server olayını düşündüm millet ne der buna?pvp mi orjinal ayarında mı
  • Orjinal ayarinda oynayacak olsak orjinalde oynariz zaten hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.