Şimdi Ara

Türkçe, dil anlatım dersi isteyen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • varsa yazsın. Öğrenciyim, Türk Dili ve Edebiyatı okuyorum Marmara'da; yaz geldi yok... Eve sırf yük olmak da hiç benlik değil... İstanbul içinde Osmanlı Türkçesi vesaire öğrenmek isteyen varsa onlara da yardımcı olurum. Fiyat mesele değil, işin piyasası günlük 100müş ben Osmanlı Türkçesi haricinde 70'e tamâyım. Öyle işte. Selamlar herkese.

• Yanlış anlamayın ama kim ne yapsın Osman lı Türkçesini falan. Hadi dil falan ogretsen neysede kimsenin özel olarak Osmanlı Türkçesini öğrenmek isteyeceğini sanmıyorum . Malesef korona yüzünden piyasa çok kötü iş bulmak zor. Bu zor günler geçene kadar ailenin cebine bakacaksın yapacak bir şey yok .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yanlış anlamayın ama kim ne yapsın Osman lı Türkçesini falan. Hadi dil falan ogretsen neysede kimsenin özel olarak Osmanlı Türkçesini öğrenmek isteyeceğini sanmıyorum . Malesef korona yüzünden piyasa çok kötü iş bulmak zor. Bu zor günler geçene kadar ailenin cebine bakacaksın yapacak bir şey yok .

Osmanlı Türkçesi öğrenmek isteyen kişi sayısı azımsanmayacak seviyede ama tabii forumdan çıkar mı bilmem... Türkçe ve dil anlatım derslerine de destek çıkabilirim, nice aile çocuklara daha şimdiden lgsye, yksye hazırlamaya çalışıyor... Son dediğinde ise tamamen haklısın ama şansımızı deneyelim be :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.