Şimdi Ara

Türkçe Dil Bilgisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dil bilgisini nasıl halledebilirim.

Normalde izlediğim yol okulda işleyip evde sorusunu çözmek fakat çok yanlışım çıkıyor.
    İyi kavramamışımdır diyorum ve tekrar çalışıyorum fakat nafile.
    Önerebileceğiniz yöntem , kaynak ayrıca youtube kanalı varsa yazarsanız sevinirim.

• Sayısal mısın
  • Evet
  • Sınava az kaldı fen yüklenmen daha iyi olacaktır. Dil bilgisi için ise limit el kitabı kullanıyorum hafif altyapın varsa çok sağlam kitap bir incele
  • Aksine daha çalışmaya başlamadım. Mezunum hafta 4-5 gün 2-3 saat çalıştım şu anda.
    (Geçen sene aşırı fazla çalışmak çok sıktı maalesef zorlanıyorum tekrar çalışmaya oturmakta)

Sınava daha uzun bir yol olduğunu düşünüyorum altyapısı iyi olanlar için.
    Ayt sadece fizik kaldı onun harici iyiyim
    Fakat tyt olmadan da olmuyor. Türkçeyi halledemediğim için istediğim 30-35 gibi bir net aralığına ulaşamıyorum.
    Daha okulda sıfatlardayız . Ben de okulla gitmeye çalışıyorum çünkü anlamıyor ya da anlamak istemediğimi düşünüyorum dil bilgisini daha ben de çözemedim.

Yine de yorumun için teşekkür ederim. Değerlendireceğim. İyi günler :)
  • Önder Hocadan konuyu izle sonra Gizem Ural'dan konuyu pekiştirmek için 1.5 ya da 2.0 hızla izle. En sonunda soru çözüm videosu izle. Bu taktiği 2 konuda uyguladım ve çok etkisini gördüm ama zaman aldığı için bazı konularda yapmak lazım. Onun dışında Önder Hoca sağlamdır ve kaynak çıkaracak onu alabilirsin (çözüm videosunu kendisi yapacak).
  • Rüştü hoca ile taktiklerle dil bilgis açıyorsun kardeşim fullüyorsun dil bilgisni adam gereksiz bilgide vermiyor sadece sınavlarda çıkmış ve çıkabilecek önemli yerleri anlatıyor
  • Bi de gerçekten zevkli anlatıyor bazı yerlerde biraz gevezelik yapsada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.