Şimdi Ara

Türkçe dil desteği sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, Ubisoft Avatar Frontiers of Pandora oyununun tanıtımını yaklaşık 1 ay önce yaptı. Bu tanıtımdan sonra bazı detaylar da netleşti bu netleşen detaylar arasında hangi dillerin destekleyeceği de belirtildi. Ve bu konuyu açmama da sebep olduğundan anlamışsınızdır Türkçe dil desteği yok. Oyun 3 sürümden oluşuyor 1200-1900 ve 2200 şeklinde fiyatları var. Bu fiyatları verip de Türkçe dil desteği olmaması bence kabul edilebilir bir şey değil. Türk oyuncular olarak bu konu hakkında bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Sizin de yorumlarınızı merak ediyorum Türkçe dil desteği sorunu

• Creatust C kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda korsan alımı ne kadar azalsada malesef damga gibi üstümüze yapıştı korsancılık. Steam, epic gibi platformların hangi ülkede kaç adet satış olduğunu açık açık her hafta her ay açıklaması lazım. Ondan sonra daha güçlü ses çıkabilir. Türk oyuncular olarak tepkiye gelicek olursak. Ne yazık ki oyuncuların hepsinin veya bir çoğunun birleştiği bir forum bir platform yok malesef. Twitter ve 5-6 foruma dağılmış durumda o yüzden birlik olup tepki gösterilemiyor bana kalırsa. Yaparsa yayıncılar ve youtuberlar yapar ve yönlendirir.
  • atahanyy kullanıcısına yanıt
    Valla hocam artık oyunları Türkçe dil destekli görmek istiyorum. Bir sürü dil arasında Türkçe olmaması üzüyor beni sanki oyun dünyasında biz yokmuşuz gibi bir hava oluşuyor. Sen dediklerinde çok haklısın ama sesimizi duyurup bu durumu çözmemiz şart
  • Ubisoft gibi bir firmadan Türkçe dil desteği beklemiyorum ben. Bu adamlar İstanbul’da geçen AC oyununa bile dil eklemediler ki bu oyunlarına da eklemezler. Kesinlikle satışla vs alakalı olduğunu da düşünmüyorum bariz kasıt var bu işte. Enis Kirazoğlu son videosunda güzel açıklamış bu dil desteği olayını
  • Normalde konsol oyuncusuyum klavye mouse ile hayatta oyun oynamam fps oyunları cod multiplayer warzonu bile mouse varken gamepad ile oynuyorum.

2 hafta önce gittim bilgisayar topladım konsolun 2-3 katı fiyatına tek nedeni ise türkçe yama yükleyebilmek. Xbox controller takıyorum oynuyorum. Yapıcak birşey yok
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Hocam Enis Kirazoğlu'nu dinledim ama işte bir kişi ve sadece youtube ile düzelecek bir şey değil gibi duruyor. Toplu bir şekilde sesimizi duyurmamız gerekiyor diğer platformlarda da. Ve yayıncılar da buna destek vermeli. Sadece Ubisoft değil diğer büyük yapımcılar da aynı şekilde davranıyor bize
  • Creatust C kullanıcısına yanıt
    Bildiğin umursanmıyoruz başka açıklaması yok bunun. Kur dengesiz, yapımcı Türkiye’den kâr edemiyor falan gibi şeyler hep bahane gayet kazanıyor yapımcılar ama umursamıyorlar işte Türkiye’yi
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'den kâr edemiyoruz zaten bahane nüfusu az bir ülke değiliz ve oyun oynayan kesim de az bir kesim değil. Umursanmıyoruz o da belli ama bakıyorlar ki bunlar ses çıkartmıyor o yüzden devam ediyorlar bu şekilde davranmaya. Birlik olup sesimizi duyurmaktan başka çare yok
  • atahanyy kullanıcısına yanıt
    Aslında yapacak bir şey yok değil, Enis Kirazoğlu gibi diğer youtuber ve yayıncılar ellerini taşın altına koyarsa tepkimizi gösterebiliriz. Warzone zaten Türk oyuncu dolu ama onda bile Türkçe dil desteği yok. İşte maruz kaldığımız saçma durumların bir örneği senin yama kullanmak için sistem toplaman...
  • Neredeyse bütün Türkçe çıkan oyunları almaya çalışıyorum Türkçe olmayan oyunları ise gerçekten çok ucuzsa alıyorum 20-30 tl gibi ucuz değilse kürek yada steam offline hesapla çözüyorum.
  • Ubisoft oyunları Türkçe olsa ne olur? Nadiren sağlam bir iş çıkarıyor adamlar. Hiç bir şirkete de Türkçe dil versin diye uğraşmam. İsteyen veriyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.