arkadaslar türkçeden ingilizceye cümle çeviren bi sozluk var mı
quote:
Orjinalden alıntı: LGirl
arkadaslar türkçeden ingilizceye cümle çeviren bi sozluk var mı
Dostum sana turingi öneririm. Bi hayli başarılı Üstelik free Ama kurallı cümleler kullanmalısın.
Bana göre bilgisayar yazılımları hala yapay zeka konusunda kısıtlı. Bu konuda üst düzey verim alabileceğin bir yazılım bence yok...
serseri arkadaşımızında dediği gibi tam çeviri yapman şuanda mümkün değil ileride ne olur bunu zaman gösterir
Bir çok kişi mut kullanıyor istersen sende mut kullan.
turing kullanıyorum işini görebilir ayrıca serseri arkadaşıma katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: serseri
Bana göre bilgisayar yazılımları hala yapay zeka konusunda kısıtlı. Bu konuda üst düzey verim alabileceğin bir yazılım bence yok...
evet. şu an en cok takıldıgım konu da bu zaten "yapay zeka".dün gece aklıma geldi... düşünüyorum da daha cok zaman geçmesi gerekir bence bu konu da ilerlemek için...
Bende var, çok ta işime yarıyor Babylon 6 vr32 sürümü, shareware bir program...Türkçe-İngilizce-Almanca cümle çevirileri yapabiliyorsunuz, aynı zamanda içine sözlükler yükleyebiliyorsunuz, ilacını bulucam diye bilgisayara virüs bulaştırmıştım bile ama olsun şimdi ilacını da buldum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme