Şimdi Ara

Türkçe League of Legends Kapalı Beta Testi Güncel Resimler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
14.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimlisiz

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Riot Games kadar salakça iş yapan firma görmedim. Yahu ben kod almışım para vermişim bunun için, bi ayrıcalık olması gerekmez mi? Steam'dan ön ödemeyle bi oyun alırsanız betasına oyunu satın almayanlardan 2-3 gün önce erişirsiniz. Böyle bişey beklemiştim, OGZ'de daha hareket bile yok.

Sen koda para vermiyorsun dergiye veriyorsun hatırlatırım.

Fakat güncel olarak almadığım bi dergiye Ben dergi falan almam normalde sırf bu ay kod için aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

Biz oyundayız sorun yok

Nasıl yok hocam ya. Benim hatadan alan yok mu hiç? Bağlantı hatası veriyor login olurken.
  • thereısnouadasdas u kullandığımızı anladılar çok yoğunluk oldu ve tamamen kapadılar bence.

SİHİRDARLAR VADİSİ
  • Arkadaşlar nasıl kayıt oldunuz kayıt olma linkini size özel değilse atabilir misiniz ?
  • Ulan nasıl girdiniz bende hata veriyo !!! bağlantı hatası acc girme yerinde
  • server hatası aldım bende geç kaldık sanırım herkes abandı xD
  • Açıklamalı yazıyorum. Merlininkazani vs.. siteler verdiler forumda oradan lol tr sayfasından kayıt linkine yönlendirdi bizi, oradan kayıt oluyosunuz. Veya bekleyin kod için link açılacak level ve ogz nin sitelerinde. Client'ta Türkiye'yi seçip update yapmasını bekleyin, update yapınca undefined yazıcak. Orada launchera thereısnourflevel yazın, siz bu yazıyı görmeyeceksiniz zaten yazarken, yazcak bi yer aramayın launchera direk yazın bunu, online olacak gireceksiniz. Fakat şu an girdikten sonra id/password yazıyosunuz, offline hatası veriyor.
    https://signup.tr.leagueoflegends.com/signup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 24 Ağustos 2012; 13:23:38 >
  • Yav o değilde Summoner'a Sihirdar hiç gitmemiş bence. Bide Item'ları çevirmeseler eyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Yav o değilde Summoner'a Sihirdar hiç gitmemiş bence. Bide Item'ları çevirmeseler eyiymiş.

Sihirokrat daha mı iyiydi?
  • çıkınca tekrar girilmiyor login ekranında bağlantı hatası veriyor
  • Girişleri kapadılar.
  • o değilde beyler anonsları yapan karı kamyoncu gibi konuşuyor ne o öyle seriye bağladı yok karşı takımın inhibitoruna bastır falan töbe töbe

lore lar dışında pek bir faydasını göremedim ryze oynadım sadece şimdi hiç beğenmedim seslendirmesini ryze ın
  • kapalı beta ne zaman bitecek ?
  • LoL Türkçe başladımı hayırsa ne zaman başlıyor ? Alıntı Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimlisiz

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Yav o değilde Summoner'a Sihirdar hiç gitmemiş bence. Bide Item'ları çevirmeseler eyiymiş.

Sihirokrat daha mı iyiydi?

O da kötü. Summoner olarak kalsaydı olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

LoL Türkçe başladımı hayırsa ne zaman başlıyor ? Alıntı Lütfen

Başladı ama şuan kapattılar sunucuyu girmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

LoL Türkçe başladımı hayırsa ne zaman başlıyor ? Alıntı Lütfen

Resmen başlamadı. Ne zaman başlar bilmiyorumda haftaya gibi görünüyor.
  • ne zaman girdin oyuna açılmıyor şu an
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.