Şimdi Ara

Türkçe League of Legends Kapalı Beta Testi Güncel Resimler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
14.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tolga*

Açıklamalı yazıyorum. Merlininkazani vs.. siteler verdiler forumda oradan lol tr sayfasından kayıt linkine yönlendirdi bizi, oradan kayıt oluyosunuz. Veya bekleyin kod için link açılacak level ve ogz nin sitelerinde. Client'ta Türkiye'yi seçip update yapmasını bekleyin, update yapınca undefined yazıcak. Orada launchera thereısnourflevel yazın, siz bu yazıyı görmeyeceksiniz zaten yazarken, yazcak bi yer aramayın launchera direk yazın bunu, online olacak gireceksiniz. Fakat şu an girdikten sonra id/password yazıyosunuz, offline hatası veriyor.
    https://signup.tr.leagueoflegends.com/signup

Peki Katarina ve skinini sadece oyungezer ve level mi veriyor? Bu konuda bi bilginiz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

Açıklamalı yazıyorum. Merlininkazani vs.. siteler verdiler forumda oradan lol tr sayfasından kayıt linkine yönlendirdi bizi, oradan kayıt oluyosunuz. Veya bekleyin kod için link açılacak level ve ogz nin sitelerinde. Client'ta Türkiye'yi seçip update yapmasını bekleyin, update yapınca undefined yazıcak. Orada launchera thereısnourflevel yazın, siz bu yazıyı görmeyeceksiniz zaten yazarken, yazcak bi yer aramayın launchera direk yazın bunu, online olacak gireceksiniz. Fakat şu an girdikten sonra id/password yazıyosunuz, offline hatası veriyor.

Peki Katarina ve skinini sadece oyungezer ve level mi veriyor? Bu konuda bi bilginiz var mi?

KBT’ye ayıracağınız değerli vaktiniz ve bizlere yapacağınız geri bildirimler için teşekkür edebilmek amacıyla, teste katılan tüm oyunculara Katarina adlı şampiyonla birilikte Kum Fırtınası Katarina kostümünü bedelsiz vereceğiz. (Bu hediyeler sizlere oyunun Türkçe sürümünün lansmanını takiben, içinde özel bir kod bulunan bir e-posta ile iletilecektir.) Diyor adamlar, gerisine siz karar verin.

http://oyungezer.com.tr/lol kayıtlar başladı kodları olanlar için !!

http://www.level.com.tr/level/ozel/9335 bu link daha başlamadı

• :Katarina ve Skini bekleyenler mecbur KBT nin bitmesini bekliceksiniz. KBT bittiğinde kod verilicek o kod la alıcaksınız. Öyle yok KBT nin 1.gününden direk katarina ve skinini alıp tekrar kendi regionunda oynamak
  • aliveingame 'ye bakın beyler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yudmud

quote:

KBT’ye ayıracağınız değerli vaktiniz ve bizlere yapacağınız geri bildirimler için teşekkür edebilmek amacıyla, teste katılan tüm oyunculara Katarina adlı şampiyonla birilikte Kum Fırtınası Katarina kostümünü bedelsiz vereceğiz. (Bu hediyeler sizlere oyunun Türkçe sürümünün lansmanını takiben, içinde özel bir kod bulunan bir e-posta ile iletilecektir.) Diyor adamlar, gerisine siz karar verin.

http://oyungezer.com.tr/lol kayıtlar başladı kodları olanlar için !!

http://www.level.com.tr/level/ozel/9335 bu link daha başlamadı

Forumdaki sitelerden uyelik aldim 1 tane onlem olsun diye 1 tanede dergiden alayim en iyisi :D

• bana da kazandınız diye gelmiş
  • Oyundan sifir zevk aldim. Helbuki ne hayallerim vardi :( Item isimlerini filan bir garipsedim. Aradigim itemi bulmak konusunda ilk basta zorluk cektigimi de belirtmeliyim. Genel olarak guzel amatamami ile Turkce olmamis anlasilan. Pentanin seslendirmesi ise tam bir fail, kalmamis o heyecan :( Ayrica Inhibitor hala orjinali olarak kalmis ama Kule ve Nexus u Turkce olarak kullaniyorlar. Buda garip geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Oyundan sifir zevk aldim. Helbuki ne hayallerim vardi :( Item isimlerini filan bir garipsedim. Aradigim itemi bulmak konusunda ilk basta zorluk cektigimi de belirtmeliyim. Genel olarak guzel amatamami ile Turkce olmamis anlasilan. Pentanin seslendirmesi ise tam bir fail, kalmamis o heyecan :( Ayrica Inhibitor hala orjinali olarak kalmis ama Kule ve Nexus u Turkce olarak kullaniyorlar. Buda garip geldi.

Okuyunca hevesim kacti :( Bence bi sure sonra alisilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Oyundan sifir zevk aldim. Helbuki ne hayallerim vardi :( Item isimlerini filan bir garipsedim. Aradigim itemi bulmak konusunda ilk basta zorluk cektigimi de belirtmeliyim. Genel olarak guzel amatamami ile Turkce olmamis anlasilan. Pentanin seslendirmesi ise tam bir fail, kalmamis o heyecan :( Ayrica Inhibitor hala orjinali olarak kalmis ama Kule ve Nexus u Turkce olarak kullaniyorlar. Buda garip geldi.

Kesinlikle katılıyorum buna. Nerde ingilizcedeki kadının pentakill demesi nerde bunun beşte beşi. Item isimleri komedi Inhibitörünüz havayı uçtu... Ama seslendirmeler o kadar kötü değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calyps -- 24 Ağustos 2012; 14:41:49 >
  • bu çocukta orda beyler

Türkçe League of Legends Kapalı Beta Testi Güncel Resimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

bu çocukta orda beyler

ahahahaa
  • ne zaman açılağı konusunda net bir bilgi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatb

bu çocukta orda beyler

*QUADRA FACEPALM*

• item isimler ve oyun içindeki çıkan yazılar double kill, ace vs türkçe olmasa denerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

item isimler ve oyun içindeki çıkan yazılar double kill, ace vs türkçe olmasa denerdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

item isimler ve oyun içindeki çıkan yazılar double kill, ace vs türkçe olmasa denerdim

Bilgilendirme için teşekkürler.
  • Pvp net hatası alıyorum nasıl gireceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

anons seslerine bayıldım. Kaliteli olmuş.

Biz quadra verdik, Dörtledi dedi :( Hayal kırıklığı.

Buyrun cenaze namazına
  • aliveingames adresinde sınırsız kod var diyebilirim siteye üye olun şehir bilgilerini güncelleyin daha sonra kod alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi * KıL -- 24 Ağustos 2012; 15:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

aliveingames adresinde sınırsız kod var diyebilirim siteye üye olun şehir bilgilerini güncelleyin daha sonra kod alın.

Günaydın kanka.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.