Şimdi Ara

Türkçe League of Legends Kapalı Beta Testi Güncel Resimler (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
2
Favori
14.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

aliveingames adresinde sınırsız kod var diyebilirim siteye üye olun şehir bilgilerini güncelleyin daha sonra kod alın.

Günaydın kanka.

Kod alamayan arkadaşlar var onlar için yazdım,rahatsız olmanızı sağlayan nedir acaba?
  • çok dandik olmuş.Sadece heroların seslerini kullana bilsem öyle kullanırım.İtemler kill'den sonra söylenen sözler çok saçma geldi.Yada ingilizceye alıştığımız için Türkçe söylenmesi kulağa kötü geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

advance destan yazdı bizdaha oyuna giremedik

• Oyuna nasıl giriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aliveingames adresinde sınırsız kod var diyebilirim siteye üye olun şehir bilgilerini güncelleyin daha sonra kod alın.

Günaydın kanka.

Kod alamayan arkadaşlar var onlar için yazdım,rahatsız olmanızı sağlayan nedir acaba?

Hep sen mi kıllık yapıcan
  • quote:

quote:

quote:

Günaydın kanka.

Vururum seni Mert.

• Giremiyorum reyiz
  • banada geldi deneyelim bakalım.
  • Ben girerken bağlantı hatası alıyorum gençler. :/ Acaba nasıl düzeltebilirim ?
  • Çıkın da az biz bakalım
  • arkadaşlar thereısnourflevel yazdım undefined çevrimiçi oldu sonra hesaba gırıs yaparken bıraz bekledıkten sonra baglantı hatası verıyo
  • Yav bi yukarıyı okuyun la yeter artık 30 kez soruldu 30 kez konu açıldı bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberke

arkadaşlar thereısnourflevel yazdım undefined çevrimiçi oldu sonra hesaba gırıs yaparken bıraz bekledıkten sonra baglantı hatası verıyo

aynen sinir küpü oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 24 Ağustos 2012; 18:15:45 >
  • Bunu iptal edip launcher'ı kapattığımızda bir daha girip West'ten devam etmek isteyince scanning files deyip takılıyor işin kötüsü.
  • regionu her değiştirmem de tekrardan update ediyor. hem turkey'de hem east'de. sinir bozucu
  • Oyunu bırakıyorum. hesabım level30'da.
    Mao hariç tüm champlar mevcut (Rengar dahil) Mao'yu sevmediğim için almadım ama 5000 IP var isterseniz kendinizde alabilirsiniz :)
    Ayrıca skinler: (Akali, Lee Sin, LeBlanc, Alistar, Master Yi, Tryn(Legendary Skin), Vayne, Veigar, Teemo, Ashe, GP'nin 2 adet skini (oyuncak skin dahil), Doctor Shen) ve 4 adet rune page sayfası mevcut. Full Ad, full Ap, Tank ve off-tank + AP.
    rune'ların hepsi tamamlanmıştır, ayrıca çok sayıda fazla rune var, istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Toplam win sayısı 1650+

Server: eu & west

ilgilenenler wquantum@hotmail.com adresinden benimle iletişime geçebilirler veya buradan mesaj atabilirler. söylediklerim doğruluğunu teamviewer veya skype ile kanıtlayabilirim.
  • beyler eski lol üyeliklerine beta için giriş kazandınız tarzında mail yolluyorlar.ben betaya katılım için başvuru yapmadığım halde banada yollamışlar ( hesabım 1.5 yıllık east'te başladım oynamaya şuan westteyim ). sizinde eski bir hesabınız varsa onun mailine bakın böyle sitelere üyelik almaya uğraşacağınıza
  • off beklemek çok sıkıcı. oturmaktan hay(o)larım birbirine yapıştı .
  • Level kod girişini açtı.
  • Katarina skin kodu tüm serverlar için mi geçerli ? Yoksa sadece east için mi ? Biri bilgilendirirse çok iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.