Şimdi Ara

Türkçe Lyric Arşivi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
8.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HEŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER:) BENDE MP3'ÜM İÇİN BU İŞLERE KALKIŞTIM VE OLUMLU SONUÇ ALDI BİRAZ BOZUKLU OLDU AMA MÜZÜKLE LYRİC FORMATINI UYGUN HALE GETİRDİM LYRİCLİ MP3 ŞARKIM İSE ::::: HAKKI BULUT'UN - İNTİZARIM VAR PARÇASIDIR. BUNU İSTEYENE UPLAND EDEBİLİRİM : MSN: kadersiz_58_1995_58@hotmail.com :)))))
  • Entry&Nick uyumu

quote:

Orijinalden alıntı: hakkı58

HEŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER:) BENDE MP3'ÜM İÇİN BU İŞLERE KALKIŞTIM VE OLUMLU SONUÇ ALDI BİRAZ BOZUKLU OLDU AMA MÜZÜKLE LYRİC FORMATINI UYGUN HALE GETİRDİM LYRİCLİ MP3 ŞARKIM İSE ::::: HAKKI BULUT'UN - İNTİZARIM VAR PARÇASIDIR. BUNU İSTEYENE UPLAND EDEBİLİRİM : MSN: kadersiz_58_1995_58@hotmail.com :)))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ğ.

Entry&Nick uyumu

quote:

HEŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER:) BENDE MP3'ÜM İÇİN BU İŞLERE KALKIŞTIM VE OLUMLU SONUÇ ALDI BİRAZ BOZUKLU OLDU AMA MÜZÜKLE LYRİC FORMATINI UYGUN HALE GETİRDİM LYRİCLİ MP3 ŞARKIM İSE ::::: HAKKI BULUT'UN - İNTİZARIM VAR PARÇASIDIR. BUNU İSTEYENE UPLAND EDEBİLİRİM : MSN: kadersiz_58_1995_58@hotmail.com :)))))

Kafa yapıyor bence..
    Lyric yazmayı biliyor, upload a upland diyor uyanık..

• quote:

HAKKI BULUT'UN - İNTİZARIM VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dESiLVer -- 20 Nisan 2011; 0:28:13 >
  • yıllardır bu konuyu arıyorduk. bizi kurtardığın için teşekkür ederiz sivaslı hakkı. kralsın sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: met2505

yıllardır bu konuyu arıyorduk. bizi kurtardığın için teşekkür ederiz sivaslı hakkı. kralsın sen

gece gece güldürdün beni, teşekkürler
  • Hort olsun hem yok mu böyle bir site bilen 2011 yılında
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

minilyric programını yükleyince otomatik buluyor lirikleri gösterdiiniz klasöre indiriyor lrc dosyalarını.

anasayfası
    http://www.crintsoft.com/dl.htm

download

vay be 2008 yilinda yazmisim. ama o program hala calisiyo. bulamayacaginiz (türkce yabanci farketmez) lyric olacagini zannetmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.