Bildirim
türkçe mmorpg lazım uzun süre idare etmeli
GÖNBELER 1 Kg - Dana Eti Sucuk Afyonkarahisar - %100 Dana Eti : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C17NBTTX
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Black desert tr serveri full türkçe. Oyun kötüde sayılmaz dene istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
onu satın alacaktım fakat tedirgin oldum hep olumsuz yorum yapmış bizim türk halkı. p2w var diyorlar o uzaklastırdı beni.. -
Oyun %1 P2w diyebilirim su an ve bundan önce hangi oyunları oynadınız da bu oyundan P2w diye uzaklastınız merak ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eğer oyuna vakit ayırabilirsen bdo derim ama tr p2win hemde hardcore enerjiye dayalı oyunda enerji potunu parayla satıyorlar hem ucuz hemde süresi 10 dakika . Euda sadece etkinlikle alabiliyosun aynı potu ve süresi 30 dakika sen düşün -
ikv ye başlayabilirsin çok güzel hikayesi var ve yakında oyuna yeni eklenti paketi gelecek seviyeleri artıcak kesinlikle tavsiye ederim internetten videolarını izleyip bu ne diyip kapatma indir oyna seversin başlarda sıkıcı gelse bile ileri ki zamanlarda çok sarıyor ben şuan oynamıyorum ama orta okuldayken felan oynardım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X