Şimdi Ara

Türkçe MuOnline TopList

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar muonline toplist'imiz açılmıştır.

http://muonlinelist.tk

alternatif domain

http://muonlinetoplist.tk

Reklam Yapmak ücretsizdir. maksatımız bunlar içinde bende varım playerlerimizin işi kolaylaşsın deli gibi muonline aramayalım banner boyutu 468 x 60 boyutundadır ayriyetten eğer banneri olmayan arkadaşlarıma müsait bir zamanda ücretsiz banner yapabilirim. bunun için ;

Arka Plan Renk'i :
    Server ismi :
    Server versiyon :
    Server Exp :
    Server Point :
    Statu :
    Server Adresi :

şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 25 Ekim 2009; 0:40:30 >

• Yorum yok mu? arkadaşlar. :(
  • Arkadaşlar o kadr kişi bakmış 1 tane yorum yok :( yapmayın lüftfen...
  • ßir tane bile Türk serverı yok toplist(!) inizde.
  • Daha yeni ve bunlar size kalmış arkadaşlar paylaştıkça türkçe serverler eklenecek :(
    Türkçe toplist derken sayfa türkçe bazı arkadşlarm böyle bi uygulama arıyrlardı elim boş olduğuiçin uğraştm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0p!uM -- 25 Ekim 2009; 11:54:53 >
  • hayırlı olsun umarım emeyiniz karşılıksız kalmaz
  • Dostu mhazır scriptinizin üstüne elle yaptığınız html kodlarıda ekleyip siteyi güzelleştirebilirsiniz. Görünüş vs daha bir canlı olabilir. İşler olmasa yardımcı olurdum. Hayırlı olsu nayrıca...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOPLİST Domain Fikir !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel olmuş ama 3 tane sw var ilerde cogalır inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuDuN

Dostu mhazır scriptinizin üstüne elle yaptığınız html kodlarıda ekleyip siteyi güzelleştirebilirsiniz. Görünüş vs daha bir canlı olabilir. İşler olmasa yardımcı olurdum. Hayırlı olsu nayrıca...

Teşekkürler sade durması daha hoş geliyor gözüme ve elimde bir sürü tasarım var ama hiç hoşuma gitmiyor öyle olması daha hızlı ve hoş ama bi değişim istersem direk görsele vericem...

yorumlarınız için tşk...
  • Hayırlı Olsun.. Eğer ilgi artarsa bazı yabancı sitelerin yerlerine bunun geciceğine inanıyorum..
  • Teşekkürler Şuan Uğraşıyorum birşeylerle yeni tema yazıp muonlinelist.com domainine çok yakında taşıyacağım ilginiz için tşk..
  • Daha öncede benzeri çalışmalar vardı pek bi verim alındığını hatırlamıyorum ama umarım başarılı olursun
  • Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.