Bildirim
Türkçe - Resimli Dağıtım İncelemeleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güzel bir bloğa benziyor hocam hoşuma gitti aldım takibe -
Beğenmenize çok sevindim. Bugün de bir sorundan ötürü temamı değiştirmek zorunda kaldım inşallah yeni halide hoşunuza gider :) Yorumunuz için çok teşekkür ederim. -
O kadar emek vermişsiniz güzel bilgilendirmeler yapılmış ama site ismine hiç dikkat etmemişsiniz.daha kolay telaffuz edilecek şekilde olsaydı sizin açınızdan iyi olurdu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konuda haklısınız bir yazımda da açıklamıştım kısaca özet geçeyim adimsoyadim.com hep hayalimdi bende dedim büyük hayallerim olmuyor bari bu basit hayalim olsun. Yorumunuz ve öneriniz için çok teşekkür ederim bu arada :)
Bilgisayarımdaki (Lenovo z500) win10'un performansından hiç memnun değilim. Win8'den yükseltme yapmıştım, temiz kurulum yapmadım. Hiç oyun oynamam sadece internet, film ve ofis progrmları kullanıyorum. Linux hafif ve kasmadan kullanılabilir gibi bir şeyler okudum ama tam bilgi sahibi değilim. sizin konunuzu takip edeceğim. Emeğinize sağlık -
Linux'ün neredeyse tüm dağıtımları Windows'a göre daha az kaynak tüketiyor bu kesin. Bu nedenle o bilgisayarda yukarıdaki dağıtımlardan hepsi çok akıcı çalışacaktır sisteminizde. Ama daha da hız isterseniz Gnome biraz daha ağır o yüzden Gnome masaüstü ortamını kullanmayan herhangi bir dağıtımı seçerseniz daha da hızlı olacaktır.quote:
Orijinalden alıntı: SlmKbr
Bilgisayarımdaki (Lenovo z500) win10'un performansından hiç memnun değilim. Win8'den yükseltme yapmıştım, temiz kurulum yapmadım. Hiç oyun oynamam sadece internet, film ve ofis progrmları kullanıyorum. Linux hafif ve kasmadan kullanılabilir gibi bir şeyler okudum ama tam bilgi sahibi değilim. sizin konunuzu takip edeceğim. Emeğinize sağlık -
Blogunuzu ben de beğendim.Gayet yararlı bilgiler var içinde.
Ayrıca Linux dağıtımlarını incelemeniz çok yararlı olmuş size teşekkür ederim hocam.
Hoşunuza gitmesine çok sevindim. İlginiz ve yorumunuz için ben teşekkür ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X