Şimdi Ara

~TÜRKÇE Siri ~ BEDAVA Yapımı VİDEOLU anlatım 25 ARALIK 2012 GÜNCELLENDİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
27
Favori
57.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karabatak80

bende bugun yukledım hersey basarılı bır sekılde calısıyor teşekkur ederim anlatımınız için. yalnız harıta uzerınde hersey calısmıyor dediğiniz gibi yanı evet ankaraya yol tarifi verıyor ama tekırdag vermıyor mesela hata verıyor bunların sebebı acaba ekstra komut verme ıhtıyacımıdır acaba nerdeyım dıyorum buluyor evet ama yakınımdakı restoran eczane yada hastane deınce hata verıyor bunlar ıolsa 10 numara olurdu ankaraya yol tarıfı verıorsa tekır dag da vermesı lazım dıe dusunmekteyım bılgısı olan aydınlatabılırmı acaba

tamamdır arkadasım sorunu düzelttim

http://www.slingfile.com/file/sCcpHUsMX7

bu linkteki dosyayı indir sonra itools ve benzeri programla var/mobile/SiriServerCore/plugins dizinine rar dan çıkardığın dosyayı at

son olarak ayarlar-siriserver dan restart server de 15 sn falan bekle ve bana en yakın lokanta de bulacaktır

denedim çalıştı.

SS Canlı canlı

http://www.slingfile.com/file/qqgJip2RzM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceCold -- 29 Ekim 2012; 14:10:00 >

• öncelıkle hızırmısın :) sımdı dedıgın dosyayı klasore attım lakın siriserver nerde onu nerden restart yapıcaz :) sırıyı ıphone dan kapa ac dıorsan onu yaparım ama bunu anlamadım )

hee bırde plugıns ıcınde ıkı dosya var bırı senın gonderdıgın dosya bırde yanında sonu pyc olan var onu ellemedım sadece senın gondeerdıgın dosyayı deıstırdım dogru yaptım deılmı?

siri serverı buldum bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabatak80 -- 29 Ekim 2012; 14:17:25 >
  • gercekten tesekkur ederım dedıgın gıbı aynen calıstı yanında tramway camı vss hepsını buluyor sadece yol tarıfı kaldı oda olsa olay bıtmıstır
  • quote:

öncelıkle hızırmısın :) sımdı dedıgın dosyayı klasore attım lakın siriserver nerde onu nerden restart yapıcaz :) sırıyı ıphone dan kapa ac dıorsan onu yaparım ama bunu anlamadım )

hee bırde plugıns ıcınde ıkı dosya var bırı senın gonderdıgın dosya bırde yanında sonu pyc olan var onu ellemedım sadece senın gondeerdıgın dosyayı deıstırdım dogru yaptım deılmı?

siri serverı buldum bu arada :)

rar daki google places kasörünü direk at klasor halinde at su dizine

itools aç filesystem tıkla sonra sol taraftan filesystem (jailbreak) tırkla sonra sırasıyla var/mobile/SiriServerCore/plugins klasörüne rardaki googleplaces klasörünü at bu kadar sonra telefonu al ayarlara gir asagı in SiriServer a gir ordan Restart server de 15 sn falan bekle

sonra siriye bana en yakın...... (postane,lokanta,migros,bim vs) sor

evet biraz hızlı oldu

• quote:

gercekten tesekkur ederım dedıgın gıbı aynen calıstı yanında tramway camı vss hepsını buluyor sadece yol tarıfı kaldı oda olsa olay bıtmıstır

Onu nasil yapacagimida bilmiyorum :(

Ama sevindim senin adına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uygulamayı yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.Cihazım İphone 4 32 gb 5.1.1 JB yalnız internette arama komutunu uygulamıyor.Anlayamadım diyor.Onun haricinde diğer komutlar gayet başarılı.Değişik komutlar eklenebirmi acaba eğer mümkünü varsa süper olurdu.Bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olurdu :)
  • Yorumlara biraz baktım denemeye karar verdim.
    4S - 5.1.1 ile deneyeceğim, sonucu yazarım.
  • www.trsiri.com sitesi açılmadığı için 5. adımda kaldım, başka kaynak var mı acaba?
  • 6. adımdaki eklentileri gönderebilecek var mı arkadaşlar?
  • Evet, telefon dağıldı arkadaşlar. İşlem yarım kaldı, yüklediklerimi silip tekrar açtım kapadım, şimdi telefon kendi kendine sürekli restart atıyor. Araştırdım, içini açmadan olmuyormuş. Bakalım tamirci kaç lira kitleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Evet, telefon dağıldı arkadaşlar. İşlem yarım kaldı, yüklediklerimi silip tekrar açtım kapadım, şimdi telefon kendi kendine sürekli restart atıyor. Araştırdım, içini açmadan olmuyormuş. Bakalım tamirci kaç lira kitleyecek.

Yok öyle birsey en olmadı dfu moda alıp restore yapın tamircilik birşey yok.

• Restore ve dfu mod denedim ama islem baslayana kadar yine restart atiyordu, cikmadan once son bir deneyeyim dedim şoyle çozdum, apple support sitesinde restore problemi icin "butun usb cihazlarini cikarin sadece telefon takili kalsin" demis ben de öyle yaptim, mouse'u bile cikardim elimi cabuk tutup itunes'u hemen kapattim ifunbox'la sistem klasorune girip cydia downloadlarinda yarim kalan uygulamalari temizledim sonra respring yapip konuyla ilgili diger uygulamalari normal yoldan kaldirdim reboot yaptim restart sorunu sona erdi, şimdi normal calisiyor.
    Ben kaynak bulamadigim icin böyle bi sıkıntı oldu ama saglikli kurup kullananlar da elbet vardir. Yine de benzer problem yasayan olursa buradan yararlansin.

• quote:

6. adımdaki eklentileri gönderebilecek var mı arkadaşlar?

Ben eklentileri vermiştim beşinci sayfada

• quote:

Orijinalden alıntı: winnie55

Bende uygulamayı yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.Cihazım İphone 4 32 gb 5.1.1 JB yalnız internette arama komutunu uygulamıyor.Anlayamadım diyor.Onun haricinde diğer komutlar gayet başarılı.Değişik komutlar eklenebirmi acaba eğer mümkünü varsa süper olurdu.Bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olurdu :)

Su komutu kullanın

"internette araştır <aranacak kelime> deneyin

Ayrıca yeni komut keşfettim

"Son dakika haberleri" ve "spor haberleri" komutları benim cok isime yarıyor

• quote:

Yorumlara biraz baktım denemeye karar verdim.

Ayrıca benim anlatımım 3gs ve 4 icin geçerli

• quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

quote:

Orijinalden alıntı: winnie55

Bende uygulamayı yükledim ve sorunsuz kullanıyorum.Cihazım İphone 4 32 gb 5.1.1 JB yalnız internette arama komutunu uygulamıyor.Anlayamadım diyor.Onun haricinde diğer komutlar gayet başarılı.Değişik komutlar eklenebirmi acaba eğer mümkünü varsa süper olurdu.Bilgisi olanlar paylaşırsa çok iyi olurdu :)

Su komutu kullanın

"internette araştır <aranacak kelime> deneyin

Ayrıca yeni komut keşfettim

"Son dakika haberleri" ve "spor haberleri" komutları benim cok isime yarıyor

Spor haberleri diyorum bir hata oluştu diyor

• 6 sayfayı komple okumadım biraz baktım, iyi diyorlardı, google'da da aradım bi kısmını bulabildim, keşke ilk sayfadaki anlatıma kaynaklar da eklenseydi neyse sağlık olsun ing. siri'yle yola devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

quote:

Yorumlara biraz baktım denemeye karar verdim.

Ayrıca benim anlatımım 3gs ve 4 icin geçerli

şa öncelikle burockrap kardeş konu açmıştım yazın
    dosyalar ölmüş geliştirici geliştirmeyi bıraktı ama hala düzeltilebilecek şeyler 2 misin müsait olduğu bir zaman konuyu bastan düzenleyelim
    Çok yoğunum ben çünkü zamanım çok dar ... ama dosyaları ben hallederim biraz değiştirelim dersen bilgi konusunda yardımcı olurum eğer eksik yönlerin varsa

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.