Şimdi Ara

TÜRKÇE TYT DENEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haftaya falan dil bilgisini bitirip türkçe denemeleri çözmeyi planlıyorum şuan 27-28 civarı net yapıyorım dil bilgisini hallettikten sonra denemelere geçmeyi planlıyorum bana ne önerirsiniz hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam supara yayınlarını önerebilirim, yeni başlayacaksanız gayet iyidir diye düşünüyorum. Onun dışında endemik, bilgi sarmal ve yayın denizi de oldukça kaliteli denemelerdir.
  • Sağolun hocam endemik ve supara arasındaki fark ne bu arada

• Swarleey S kullanıcısına yanıt
    Hocam supara endemiğe ait bir yayın zaten. Supara bir tık daha alt seviye diyebiliriz endemiğe göre.
  • Teşekkürler supara alıcam sanırım

• Swarleey S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, kolay gelsin.
  • hocam rehber matematik türkce denemesi cıkaracakmıs istersen onu bekle tüm rm tayfa onu bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt türkçe
    5 ay önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sagul hocam #rmtayfa

• Endemik türkçe denemesi nasıl alan oldu mu?

• Sarmal çözdüm ösym ayarındaydı öneriyorum ama dil bilgisi soruları ağır tam bitirince geçin çok şey katacaktır.
    Hız ve renk önermiyorum baştaki denemeleri hakkında zaten konuşmaya gerek yok.Ali topu tut cümlesinin öğelerini sıralayın deseymiş daha iyiymiş sonraki mavilerde aşırı basit suparayı Jacq çözmüştü ben de supara öneriyorum sonra sarmal sonra 345 3d yd yardırırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC01B0A86 -- 9 Ocak 2020; 16:30:9 >
  • Hocam Apotemi Türkçe denemeleri hakkında bir bilginiz var mı ?
  • Yd derken yayın denizi bahsettiniz? yd seviye nasıldır ? Bide hiz ve renk türkçe bu senenki mi kolay hocam .

• Hocam pdfsi vardı galiba libgen de bulamazsanız dönüş yapayım ama öyle sayısalda Apotemi denilince akıllara gelen kaliteyi ben göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: 44k mezuna kalan adam

Yd derken yayın denizi bahsettiniz? yd seviye nasıldır ? Bide hiz ve renk türkçe bu senenki mi kolay hocam .
    Hocam aynen yayın denizi sade kapaklı bir denemesi var zaten bir tane tr denemesi var sanırsam.
    Yani 12 taneye düşürmüşler galiba hocam bendeki geçen sene olan ama ne bileyim öyle ütopik bir fark yoksa kolay geldi

• Teşekkür ederim hocam.
  • Hiz ve renk çözdüm şu ana kadar sadece. Şahsen önermiyorum. Paragraflar eski tarz ana dusunce vs. soruyor. Dilbilgisi soruları da kolay. Elimde sarmal yayin denizi ve endemik var. Sıra sıra çözücem bende bunları.

• Bu libgenden nasıl indiriyoruz dosyayı? Yabancısıyım pek anlamiyorum da hocam. Başka kitap sitelerine atıyor beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunceyhan -- 9 Ocak 2020; 17:2:16 >
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    +1

• apoteminin eskisini görmedim netten 2020 basımını aldım ilk 2 denemeyi çözdüm
    tam ösym tarzı olmuş çok iyi tavsiye ederim ayarında bir zorlayıcılığı var
  • ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Pm attım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.