Şimdi Ara

türkçe yahoo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana birisi yardım etmeyecekmi yahu ben yapamadım demiştim yukarıda yzdım
  • ya arkadaşlar iyi hoş da eskiden görebildiğim Türkçe karakterler bozuldu. Nerden düzeltebiliriz?
  • arkadaşlar nerede yaptığınıza dair bi screenshot koyabilirmisiniz ben yapamadımda hala yani göremedim sizin dediğinizi yerde
  • yaw süper yahoo turkey
  • oldu ya walla tşk
  • ya hakketten noldu bu turkçe karakterlere hotmaile mail attım karman corman okunmuyo bile mail
  • quote:

Orjinalden alıntı: korel23

ya hakketten noldu bu turkçe karakterlere hotmaile mail attım karman corman okunmuyo bile mail

Görünümde dil kodlamasında Türkçe Windows u seçersen düzeliyor biraz.
  • Helal olsun Yahoo'ya. Biraz gecikmiş de olsa iyi oldu
    Verilen yolda küçük bir hata var. "Preferred Content" ayarı "Address/Contact Information" bölümünde değil "Member Information" bölümünde. Bu bölümü edit ederseniz açılan sayfanın en altında "General Preferences" bölümünde "Preferred Content: Yahoo! U.S" yazısını göreceksiniz. Oraya tıklayıp dilediğiniz yani "Yahoo!Turkey" i seçebilirsiniz.

Düzeltilmiş Yol : mail options > account information > edit (Member Information) > preferred content

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahony -- 17 Haziran 2005, 10:32:22 >
  • RESİMLERLE NASIL YAPTIĞINI ANLATTIM.

1. Yahoo mailinize Girş Yapın. http://mail.yahoo.com
    2. Üstte My Account'a basın.
    3. Tekrar Giriş Yapmanızı isteyecek, şifrenizi tekrar girin.
    4. Member information bölmünden EDİT 'e basın.
    5. General Prefences Basligi altindaki Yahoo US 'e basın. (bazen baska birsey de yazabilir.)
    6. Açılır Menüden Yahoo! Turkey 'i seçin. Finished Butonuna basın.
    7. Kabul ediyorum butonuna basın.

Artık Yahoo Mail Türkçe !..
    Hayırlı Olsun.
     türkçe yahoo

türkçe yahoo

türkçe yahoo

türkçe yahoo

türkçe yahoo

türkçe yahoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 17 Haziran 2005, 12:45:30 >

• Diğer 2 resimide buraya ekliyorum..

türkçe yahoo

türkçe yahoo
  • abc@yahoo.com.tr gibi mail adresi almak isteyenlar için direk kayıt formu da aşağıda. Ama şunu bilmeniz lazım ID'ler sabit. Misal abc@yahoo.com adresi alınmışsa abc@yahoo.com.tr alamıyorssunuz. Bunun nedeni de gayet açık. Aynı ID'nin Yahoo'nun oyun vs. gibi her türlü alanda kullanıldığını düşünecek olursak aynısının alınabilmesi doğru olmazdı. Yerinde bir uygulama.

**"Türkçe Yahoo! Kayıt Formu"**

Edit: Link editlendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afganaf -- 17 Haziran 2005, 12:31:48 >

• tesekkur ederim bende mail adresimi türkçe yaptım ama her seferinde girerken iki kez şifre soruyor ve güvenlik kelimesini girmemi istiyor sorun ne anlamadım...
  • sağolun arkadaşlar
  • Gerçekten baya baya Türkçe yapmışlar. Ben çok beğendim ama şu karakter sorununu çözerlerse çok daha güzel olur.
  • Gerçekten de oldu...

Teşekkürler arkadaşlar.Teşekkürler taner
  • ama notpade-calender çzellikleri kayboluyo+ mail yollarken doğrulma için şifre yazmak gerekiyo

yahoo us ye dewam
  • Mail godnerirken doğrulama şifresi sorma işini

Yahoo ingilizce ikende yapıyodu..
    ara sıra yapıyor oyle..

Turkcesini kullanırken dikkat ettiyseniz aciklamasi yazıyor.
    yani ingilizce de de yazıyo ama anlamıyoz ya ingilizce den o bakımdan..
  • mail adresine girmekte zorlanıyorum sizdede aynı şey oluyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: korncu21

ama notpade-calender çzellikleri kayboluyo+ mail yollarken doğrulma için şifre yazmak gerekiyo

yahoo us ye dewam

Hataları ve eksiklikleri dolu...
    Napalım netin dili hala ingilazca
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.