walla tebrik ediyorum yahooyu helal olsun arkadaşlar artık dünya dilleri arasında sayılırız bide baktım herifler yunanistan içinde yapmış...
Daha önceki Mail adresi örneğin abcd@yahoo.com yerine abcd@yahoo.com.tr adresine mi gönderilmesi gerekiyor yoksa eskisine de gönderildiğinde gelebiliyor mu? Teşekkürler...
Türkçe mail içeriğinde karakter sorunları oluyordu, ben de eski sistem İngilizce'ye döndüm düzeldi....
quote:
Orjinalden alıntı: mddd
Daha önceki Mail adresi örneğin abcd@yahoo.com yerine abcd@yahoo.com.tr adresine mi gönderilmesi gerekiyor yoksa eskisine de gönderildiğinde gelebiliyor mu? Teşekkürler...
Dostum daha önceden alınan bir id değişmiyor. Şayet kullanılmayan bir id bulursan onun sonuna tr ekleniyor.
Ya dostum az önce yazdıklarını yaptım ve gerçekten çok güzel. Yaho o benim herzaman ilk tercihim olmuştu ve türkçe olması hakikaten muhteşem. Teşekkürler...
Aradan 8 sene geçti ve artık dediğiniz gibi yapılamıyo bu iş Nasıl yapıcaz artık, bilen varsa çok makbule geçicek
upppp
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme