açık diye biliyorum hocam yine yanlış bilgi vermeyeyim bugune kadar hiç yapılmadı |
Turkce Yama Isteklerden Secilip Ceviriye Baslanacak.!! (2. sayfa)
-
-
Yok mu yardimci olabilecek text dosyalari vs acabilmek icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun bilgisi ilk mesaja eklendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Scarlet Nexus..
captain tsubasa new champions
mortal kombat 11
metal gear rising revengance
ninja gaiden 3 razors edge ve ninja gaiden sigma 2
jump force...
lichdom battlemage
-
Asırlık oyun çevrilecekmiş :D
-
"aşağıya çeviri isteklerinizi yazın, aralarında olmayan bir oyunu çevireceğiz", demek istediler galiba, biz yanlış anlamışız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 7 Temmuz 2021; 4:13:59 > -
saintrow 2 çevireceksiniz..bizden neden ozaman oyunları yazmamızı istediniz?? nasıl bir mantık bu??
-
Hocam oyun istekleri için yazdım atanlara, dosyalar açık olmadığı sürece nasıl çevirebilirim ki dosya açmayı bilmiyorum :( direkt hazır proje buldum ve çeviri yapıyorum.Ayrıca görmezden gelmediğime emin olabilirsin bu oyun çevirisinden sonra Saints Row 2 dosyasını veren arkadaştan sizin attığınız oyunların da dosyasını açma konusunda yardım isteyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkceyamalar -- 8 Temmuz 2021; 10:9:10 > -
@turkceyamalar güzel cevap, teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 8 Temmuz 2021; 11:4:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: asdqweyuk@turkceyamalar güzel cevap, teşekkür ederim. iyi çalışmalar.
teşekkürler hocam..açıklamanız için..ben yanlış anlamışım..tekrar özür dilerim..saygılar
-
anime oyunlarını çeviren pek çıkmıyor bir gün ingilizcem iyi seviyeye gelirse en başta naruto ve dragonball dan başlıcam bir çoğunu çevircem !
-
WWE 2K20 olabilir ..
-
Yeni cıkan Pixel Art eastward Türkçe alt yazı çevirirseniz seviniriz arkadaşlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desincir -- 18 Eylül 2021; 23:46:42 > -
Scarlet Nexus..
captain tsubasa new champions
mortal kombat 11
metal gear rising revengance
ninja gaiden 3 razors edge ve ninja gaiden sigma 2
jump force...
-
Scarlet Nexus
Sunset overdrive
-
LEGO Dc Super Villains
Oyunun text dosyası tarafımda mevcut?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X