Şimdi Ara

Türkçe YouTube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önder hoca bütün videolarını silmiş. Önerebileceğiniz kanal var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diğer kanala iki üç gün içinde yükleyeceğim demişti.

• ben hepsini indirmişim daha önceden.Kafam rahat şimdi pc. de hepsi.
  • ulan bende birdaha işime yaramaz diye 2-3 gün önce sildim :D D:
  • Bilsem indirirdim anasını satayım yakında türkçeye başlayacaktım önder hocadan.Diğer kanala eski videoları yükler hızlıca inş yoksa baştan uğraşılmaz onla
  • Ne olur ne olmaz diye indirecektim hepsi silinmiş şansa bak. Umarım aynı videoları yükler. Baştan beklemek çok zaman kaybı olur.
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    :D bele şansın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam açıklama yaptı dedi 1 hafta içinde diğer kanala yükleyecem . Dedi de;

şimdi videoları biraz düzenleyecek video köşesine yeni kanalının ismini falan ekleyecek düzenleme derken + yeni kanala upload edecek videoları toplam 6 gb upload etmesi fazla sürmez. Çok sürer mi bence çok sürmez ama belli değil bu işler hocaya bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenmazel -- 29 Eylül 2017; 16:46:55 >
  • Aynı videoları yükleyecekse dediğin gibi çok sürmez.Sıkıntı yok o zaman ve ben kanala pek bakmamıştım yani araç çubuğuna ekledim işte nerden neyi çalışacaksam bunların oynatma listelerini (senin açtığın konudan yararlandım baya yazmışken teşekkür de edeyim ) işte türkçeye de Önder hocayı kararlaştırmıştım ama dediğim gibi baştan falan çekmeyecekse sıkıntı yok bekleriz.
  • Hadi yaNeden ki acaba.İnşAllah oda mağlum gibi paralı yapmaz.

Bende 1 ay önce falan indirmiştim.İyiki indirmişim.Gerçi o hocayı takip etmiyorum ama olsunBenim Hocam dinliyorum ama eğer anlamazsam bide bu Önder Hoca dinleyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.