Arkadaşlar Turkcell Tim şubelerinde mevcut, hat sahibinin gitmesi durumunda 12.5 lira karşılığında ortalama 5-10 dakika içerisinde teslim ediliyor.
12.5 TL 'mi?? Komedi yaa bide para mı istiyolar bunun için .. rezil turkcell
Fırsattan istifade para tuzağı bence....
biraz önce İzmir'deki bütün tim'leri aradım hiçbirinin elinde kalmamış bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa bulan gören varsa bir haber verirmisiniz tel.u kullanamıyorum geçen haftadan beri yoksa bugün micro sim alıp kestiricem artık bu ne ya ömrümde böyle gerzeklik görmedim Turkcell resmen bu nano sim cart işinde gümledi yani o kadar reklamlara para yatırıp bir numarayız diyceğine diğer operatörleri örnek alıp nano sim'leri hem bedava verip hem de bolca bulundurabilirdi...resmen şu nano sim yüzünden 10 yıllık turkcell'den geçmeyi düşündüm...
quote:
Orijinalden alıntı: Sin82
biraz önce İzmir'deki bütün tim'leri aradım hiçbirinin elinde kalmamış bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaa bulan gören varsa bir haber verirmisiniz tel.u kullanamıyorum geçen haftadan beri yoksa bugün micro sim alıp kestiricem artık bu ne ya ömrümde böyle gerzeklik görmedim Turkcell resmen bu nano sim cart işinde gümledi yani o kadar reklamlara para yatırıp bir numarayız diyceğine diğer operatörleri örnek alıp nano sim'leri hem bedava verip hem de bolca bulundurabilirdi...resmen şu nano sim yüzünden 10 yıllık turkcell'den geçmeyi düşündüm...
bana 100 tl fiyat çekti şerefsizler ben bu ay sonu avea ya geçicem hiç bir allahın kuluda beni tutamaz bu ne rezillik yaa hem pahalı görüştürme yap hemde bana 1 dolar değerinde olmayan nano sim kartı 100 tl ye sat ayıp lan
quote:
Orijinalden alıntı: cem650
quote:
Orijinalden alıntı: Sin82
bana 100 tl fiyat çekti şerefsizler ben bu ay sonu avea ya geçicem hiç bir allahın kuluda beni tutamaz bu ne rezillik yaa hem pahalı görüştürme yap hemde bana 1 dolar değerinde olmayan nano sim kartı 100 tl ye sat ayıp lan
gittim microsim alıp kestirdim başlarım nano sim'ine artık...
ben kendim kestim onda sorun yokta birader az çekiyor hat sorun orda...
yakında avea ya geçeceğim arkadaşlar geçerken nano sim istesem parası neyse versem verirler mi sizce?
konusu değil gerçi ama
İstanbuldaturkcell nano kart bulamayanlar özelden mesaj göndersin lütfen.
peki diyelim ki nano sim kart aldık turkcell den diğer normal hattımızı da kullanabilirmiyiz ? yani yedek olarak kalabilirmi ? örneğin iphone5 bozuldu, başka telefona takmak istedim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bohem74
peki diyelim ki nano sim kart aldık turkcell den diğer normal hattımızı da kullanabilirmiyiz ? yani yedek olarak kalabilirmi ? örneğin iphone5 bozuldu, başka telefona takmak istedim ?
Nano kart çıkarttığınız anda eski hattınız otomatik olarak iptal ediliyor. Yani eski hattınızın hiç bir fonksiyonu kalmıyor. İphone 5iniz bozulmasın diye dua edin artık. Başka yapacak birşey yok..
Turkcelle gitcek zaman yoktu kestim şuan kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Boy
quote:
Nano kart çıkarttığınız anda eski hattınız otomatik olarak iptal ediliyor. Yani eski hattınızın hiç bir fonksiyonu kalmıyor. İphone 5iniz bozulmasın diye dua edin artık. Başka yapacak birşey yok..
aparat var nano-sim kartı başka telefonlarla da kullanabiliyorsun.. istanbul-kadıköy çarşı da telefoncular da satıyorlar..
Nano Sim'i ilk önce alacaktınız.
quote:
Orijinalden alıntı: garyopa
quote:
Orijinalden alıntı: Cool Boy
quote:
aparat var nano-sim kartı başka telefonlarla da kullanabiliyorsun.. istanbul-kadıköy çarşı da telefoncular da satıyorlar..
Hocam arkadaşın sorduğu soruya göre cevap verdim ben. Dönüştürme ile alakası yok bu işin. Tabi bu şekilde nano kartı dönüştürme ile istenilen cihazda kullanılabilir. Ancak arkadaş dedi ki; şu anda kullandığı eski hattı nano olmadığı için nano kart alırsam eski hattı kullanabilir miyim diye soruyor. Bu şekilde eski hat artık ölüyor yani hiç bir şekilde kullanılamaz. Umarım anlatabilmişimdir.
Ben gittiğimde güncel olarak kullandığım normal sim kartı bi makina ile kesip bana verdiler. Hat şuan çalışıyor. Yeni sim almadım.
@Cool Boy sana yazmadım zaten arkadaş sormuş sen bildiğini yazmışsın zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: serifenurr
bende var isteyene fotografını atabilirim
ciddimisin
quote:
Orijinalden alıntı: yaki83
quote:
bende var isteyene fotografını atabilirim
ciddimisin
Allah allah
quote:
burdan küfür edilmiyo. bunu bil yeter. onu ben yazmadım. malın tekine şifre verirsen böyle oluyomuş
pm atarak kufur edebilirsiniz.. siz rahatlayın ben görmezden gelirim sorun değil..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme