Şimdi Ara

turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 gb paketim bitmiş.
    otomatik 1 gb paket tanımlamış 24 tl ye. o da bitmiş . 3 gb aldım. o da kullanımdan sonra 10 dakika içinde bitmiş. bu veriler nasıl bitti anlamıyorum zate
    müşteri temsilcisi ile konuştum.
    bugüne kadar senelerdir böyle bişey olmamıştı. telefon cebimde duruyor bişey indirmedim dedim.
    bilemiyorum bişey veri kullanıyor telefonunuzda dedi. iphone zaten çok veri tüketir diyor.

bugüne kadar neden kullanmadı sınırı hiç geçmedi dedim.

böyle garip bir durumla karşılaşan oldu mu?
    ne yapılabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 28 Mart 2020; 22:12:16 >

• Hiçbirşey yapamazsın. Binevi önlem olarak düşün, o paket devreye girmese kimbilir kaç katını öderdin. Bunu engellemek için aşım paketi alman gerek oda 12 lira oldu sanırım.

Diğerlerinde durum daha beter, 2020 olmuş aşım paketi olmayan operatör var..

%80 mesajından sonra kullanımı minimum a çekmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Mart 2020; 11:14:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm Paketler tanımladıktan sonra %80 de ve %100 e ulaştınız diye mesaj geldi mi ?

Ayarlar hücresel hücresel veriye bakın hangi uygulama kullanmış dediğiniz veriyi peki?
  • hocam eğer kullanmadan böyle bittiyse paketler cihazda bir durum var demektir. jailbreak vs var mı acaba. bir de internet kullanımınıza bakın öncelikle, hangi uygulama ne kadar kullanmış.bir kaçak var ortada belli ki..

iphone çok veri tüketirmiş..hemen hazırcevap laflar..
  • Telefonun ayarlar menüsünden interneti hangi uygulamanın tükettiğine bakıp buraya ss ekler misiniz?
  • Üye rezilliği atmış ortaya gitmiş cevapta yok
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    rezillik olduğunu anlamak için önce tüketimin cihaz kaynaklı mı yoksa operatör kaynaklı olduğunu öğrenmemiz gerekir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Vodafone 5g
    4 yıl önce açıldı
    TURKCELL-VODAFONE-TURKTELEKOM
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Üye cevap verirse belli olur

• Tabiki cihaz kaynaklı, hatalı ayar bir sey yaptı farkında değil, turkcell işi gücü yok ozel bir kişinin faturasını sisiriyor değil ya...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle güncelleme vs inmiş olmalı. Telefonda veri tüketim detaylı grafik olarak vardır oraya bakmanı öneririm.

• arkadaşlar baktım. geç kaldığım için özürür dilerim
    corona virüs vs yoğunluk malum.

iki uygulama kullanmış.
    Apple Music ve fotoğraflar.

apple müzik 2 saate 6 gb indirdiğini gördüm.
    listeleri güncelliyor öte den
    hücresele girip kapattım Apple Music i.

fotoğrafların da çok gb çektiğini gördüm. o nasıl yapıyor anlamadım? neden veri harcıyor ki fotoğraflar ? onu da kapattım.
  • bodysolid B kullanıcısına yanıt
    Madem olay çözüldü başlığı ve ilk mesajı değiştir bari

İki programda default olarak hücresel veri yerine wifi ile senkronize olacak şekilde ayarlı oluyor, kendin hücreseli kullan olarak ayarlamışsın, tahmin ettiğimiz gibi turkcell yada apple ile ilgisi yok her zaman olduğu gibi kullanıcı hatası

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

İki programda default olarak hücresel veri yerine wifi ile senkronize olacak şekilde ayarlı oluyor, kendin hücreseli kullan olarak ayarlamışsın, tahmin ettiğimiz gibi turkcell yada apple ile ilgisi yok her zaman olduğu gibi kullanıcı hatası
    Bu İki uygulama dışında default olarak Wi-Fi ile senkronize olması gereken başka uygulama var mı aklınızda? TV izleme programları olabilir çok veri götüren. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Teşekkürler

Normalde tüm uygulamalar ayarlarını değiştirmedikçe bu tarz senkronizasyon işlemlerini Wi-Fi ile yapar, neyi kurup neyin ayarını değiştirdiğiniz bilemeyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.