arkadaslar turkcelle nete baglanma nasıl oluyo; telsimle baglanıyorum ben hic bir ayar yapmadan *99# yazıyom cevirmeli aga ok baglanıyom ama turkcellle olmuyo bole biri acıklarsa mutlu olurum :)9
arkadaslar bir el atın ayarlara cok acele ihtiyacım var hatunla kousamıyorum zırt pırt kopuyo onun icin turkcell i feda etcem hadi nasıl baglancam bilen bi arkadas ne olur yardım etsin
www.turkcell.com.tr 4440532
buradaki herkes telsimci o yüzden burada zor bulursun gibi geliyor.
walla ben arada sırada turkcell den bağlanıyorum ama hiç bir ayar yapmaya gerek yok telsim bağlantımla turkcell ede bağlanıyorum bir tek telefondan nokia için bağlantı->gprs->gprs modem ayarlarından->gprs erişim noktasını ve adını internet yap başkada bir ayar yok
c336 yok o conn.cell de allah allah ise bak
turkcell in sitesinde ayarları gayet acık bir sekilde anlatıyor.turkcell kullansam bende anlatırdım ama,benim hat telsim...
hoca ben direkt olarak *99# yapiom girio ayar mayar yok...yaz gir başka da bişii yok..hatta tel.deki profil bile telsimin ayarları..yaz gir.))
ilk önce telefonu gprs ayarlarını turkcelle göre yapmalısın.
ayrıca modem ayarlarından apn nin olduğu yere girip turkcellin apn si " internet " yapmalısın.
(internet yanlış olabilir. ama aklımda böyle kalmış)
www.turkcell.com.tr/connectcell adresinden bu porgramı indir.sorunsuz bir şkeilde bağlan tabi ne kadar bağlanabilirsin orası bilinmez.kontör atış periyodu 30-40 sn.Bu ay telsimde problem olduğunda acil işlerimi turcellden hallettim.toplamda 3,12mb veri indirdim.23 dakikada yani ayda ortalama 100-150 saat bağlı kalıyorum telsimden 5 milyona turkcell de 23 dakikada 4 milyon 700 bin lira veriyorum.farkı siz görün artık.
Modem özelliklerinden gelişmiş yazan sekmedeki komut satırına; Turkcell için at+cgdcont=1,"IP","internet" Telsim için at+cgdcont=1,"IP","telsim"
yaz olsun bitsin uğraşmana gerek yok selamlar kolay gelsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme