Şimdi Ara

Turkcell 11.11 Kampanyası - 11TL'lik ürünler var. Yeni ürünler geldi ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
2
Favori
18.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: marslan1999

Hediye powerbank alacaktım yanında da kulaklık iyi olurdu ama sömürmüşler.
    Sıcak fırsatlar belli bir mesaj sayısı ve üyelik tarihi altına kapatılsın
    bencil olmamak lazım sadece bu forumda kampanya paylaşılmıyor birçok yerde var hatta sms ile türkcell müşterilerine gönderiyor.
  • Powerbank fiyatına da 169 yazmışlar. Slink'in neresi 169 eder, komedi düdükleme operasyonu 😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece n11 e bolca sövdüm şimdi Turkcell söve söve bir hoş olduk evd, indirimde iki üç parça alacağız diye ahiret hayatımdan oldum Allah belanı versin 11.11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kofonur K kullanıcısına yanıt
    kom1989 K kullanıcısına yanıt
    Turkcelli olmayanlara şu an sepete de ekletmiyor. Mesela kabloda stok bitti yazıyor ama diğerlerinde yazmıyor. Belki yoğunluktan olmuyordur, sepette duruyorsa bekleyip deneyin bence sistem düzelirse alabilirsiniz.
  • Hisar18 kullanıcısına yanıt
    Bana SMS gelmedi. Burada bencillik yapan şark kurnazı firmalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacmAdam

Konuyu açan arkadaşı ve sıcak fırsatları misafirlere kapatmayan donanımaberi tebrik ediyorum

11K kişi nedir arkadaş
  • BaHaNee006 kullanıcısına yanıt
    Ben de 11 de baktım fiyatlar çöp. Turkcell senin yapacağın kampanyaya deyip çıktım şimdi şu hale bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saat 11 den beri sepete atmaya çalışıyorum olmuyor.skandal..
  • iki kere ödeme kısmına gelemeden hata verip log off oldu,tekrar giriş yapınca da ürün sepette görünmüyor,bunlar da güya türkiyenin en büyük teknoloji şirketi yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofonur

Powerbank fiyatına da 169 yazmışlar. Slink'in neresi 169 eder, komedi düdükleme operasyonu 😀
    Vatan aylarca bu şarj aletini 69 liraya verdi. Ara ara 49 liraya satıldığı bile oldu. Ama sonuç olarak 10 lira güzel fiyattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofonur

Bana SMS gelmedi. Burada bencillik yapan şark kurnazı firmalar.
    Valla ben youtube reklamında gördüm tam saat 11 civarı. Hiç aklımda da 11.11 de bir şey almak yoktu, şansa denk geldi böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hisar18

bencil olmamak lazım sadece bu forumda kampanya paylaşılmıyor birçok yerde var hatta sms ile türkcell müşterilerine gönderiyor.

Alıntıları Göster
    Bana da SMS gelmedi. Elbette ki paylaşmak güzeldir ancak ne bir haber verene teşekkür ediyorlar ne de onlar başkasıyla paylaşıyor, üçer beşer alıp tüketiyorlar. Tarih sınırı deme sebebim mesaj kasarak kirlilik yaratılmasının önüne geçilmesine dair önlem alınması, mesaj sayısı deme sebebim de kullanılmayan eski hesapların kara borsa niyetine satışının engellenmesi. Aklıma şimdilik daha mantıklı bir şey gelmiyor maalesef.

• Ss olmadan alimlara inanmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 dk dır uğraşıyorum, ürünler hala sepetimde ama alamıyorum. Var mı bi çözümü olan?

• kulaklığı 24 saatte 1000 kişi görüntülemişken saat 11 de alamadım. alanlara helal olsun
  • Bu ürünü son 24 saatte 20066 kişi görüntüledi
  • Apple lightning alan varsa fazladan ücret Karşılığı verebilir mi
    Hanımın telefon kablo koptu

• Saat 11:07'den beri deniyorum satın almayı hala alamadım, ödeme sayfasında mı atmadı, sepeti boş mu göstermedi, neler neler... Fiyasko resmen.
  • Sepete eklemiyor hata verip duruyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.