Şimdi Ara

Turkcell 19tlye acil iletisim paketi sacmaligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandigim tarife faturasizdan faturaliya gecenler icin ozel olan 30tlik tarife 3 ay icinde faturasiza geri donebiliyorsunuz sartlarda var ama faturasiza donmek isteyince 19.5tlye acil iletisim paketi sozlesmesine imza atmadan gecis sayfasina gecmiyor bayi ekrani gosterdi boyle sacmalik olur mu hemen hattimi vodafone a tasidim zaten 2. Hattim da vodafoneda ve bolgemde sorunlu deil.Siz siz olun Turkcelle guvenmeyin bu konuyu boyle bir uygulama oldugunu gormeyenler de bilgilensin diye aciyorum.Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet Vodafone faturalıdan faturasıza geçişte hiçbir ücret almıyor. Tarife marife farkı yok, diğerlerinden farklı bir özelliği.

TT tarife farketmeksizin 30 lira alıp hattına yüklüyor. (2 kez gectim 60 lira yediler)

Turkcell'de duymadım böyle birşey (faturalıdan faturaya geçtim şu kadar ekstra ücret yansıdı gibi), belki 3 ay cayma bedelsiz olduğu için o olaya özel ayrı bir uygulamadır. Nedir ne değildir diye bakındım da 150dk 100mb falan mı ne yükleniyormuş onun parasıymış.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam sizle daha once de konusmustuk bu konuyu gecme sebebim turkcel in fiyati taahhut etmemesiydi vodafone da en azindan fiyat garanti.
    Paket icerigine gelince bir hafta gecerli 500 dk 1 gb internet varmis isteyen yine alsin ama dayama paket olmasi kanunsuz ayrica boyle seyleri ttnin yaptigini biliyorum ttnin bu tip oyunlarini ornek almis kendine turkcell zaten tt cekmedigi icin turkcele gecmistim o da beni hayal kirikligina ugratti.

• Turkcell'de bu tip alengirli işlere girmeyeceksin. Birçok tarife veya kampanya detaylarına bakarım 40 tane iş çeviriyor.

Ama artık önemi yok güle güle kullan

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.